Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ξαφνικά, ένταση στις σχέσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ λόγω... υβριστικών συνθημάτων του κυβερνητικού εκπροσώπου

Ξαφνικά, ένταση στις σχέσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ λόγω... υβριστικών συνθημάτων του κυβερνητικού εκπροσώπου
«Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του;» ρωτάει το ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Για «κατάντια» του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικονόμου, κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος, καλώντας τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.
Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Οικονόμου φαίνεται σε βίντεο που ακολουθεί, να τραγουδάει στην είσοδο καταστήματος συνθήματα κατά του ΠΑΣΟΚ.
Με την γροθιά υψωμένη και σε ρυθμούς τού πάντοτε δημοφιλούς τραγουδιού «Life is life», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στη θέση του ρεφρέν αναφωνεί κάτι που ακούγεται ως «γ@@ώ το ΠΑΣΟΚ».

Μάντζος: Κατάντια Οικονόμου

«Δεν θέλουμε να διαταράξουμε το κλίμα κατάνυξης του πρωθυπουργού στην Τήνο, αλλά μήπως έχει κάτι να πει για τον κυβερνητικό του εκπρόσωπο, τα συνθήματα και την κατάντια του;
«Ή απλώς, life is life;», σημειώνει χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Μάντζος. Οικονόμου: Κανένα περιθώριο καπηλείας

«Ο τρόπος που διαχρονικά πολιτεύομαι δεν αφήνει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου του κ. Μάντζου, κανένα απολύτως περιθώριο παρερμηνείας και καπηλείας σε οτιδήποτε αφορά τη στάση μου, τόσο σε ιδιωτικό όσο και σε δημόσιο επίπεδο», έγραψε σε ανάρτησή του ο Γιάννης Οικονόμου δίνοντας απάντηση στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης