Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οι αποδράσεις των πολιτικών αρχηγών για το Πάσχα - Που θα κάνουν Ανάσταση

Οι αποδράσεις των πολιτικών αρχηγών για το Πάσχα - Που θα κάνουν Ανάσταση
Που θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί
Σχετικά Άρθρα
(upd) Λίγες ημέρες εκτός Αθηνών θα περάσουν οι πολιτικοί αρχηγοί, αφήνοντας για λίγο τις προεκλογικές περιοδείες.
Πάσχα στην Τήνο θα κάνει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Κέρκυρα βρίσκεται ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας και στο Ηράκλειο Κρήτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Επιπλέον, στη Λαμία βρίσκεται ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, ενώ ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, στην Αίγινα.

Μητσοτάκης: Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και προκοπή σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες

"Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και προκοπή σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλο τον κόσμο", εύχεται ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με ανάρτησή στου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
"Καλή Ανάσταση! Χρόνια πολλά με υγεία, δύναμη και προκοπή σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, σε όλο τον κόσμο!", γράφει ο κ. Μητσοτάκης, ο οποίος θα κάνει Ανάσταση στην Τήνο.
mitsotakis_19.JPG

Στην Κέρκυρα ο Τσίπρας – Συμμετείχε στο έθιμο των Μπότηδων

Στην Κέρκυρα βρίσκεται με την οικογένειά του για τις ημέρες του Πάσχα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Μάλιστα, ο κ. Τσίπρας συμμετείχε στην περιφορά του επιταφίου του Αγίου Σπυρίδωνα, ο οποίος σύμφωνα με την παράδοση στην Κέρκυρα λαμβάνει χώρα το Μεγάλο Σάββατο το πρωί, πριν από την πρώτη Ανάσταση, ενώ στη συνέχεια συμμετείχε και στο έθιμο των Μπότηδων, πετώντας ένα μεγάλο κόκκινο κανάτι από μπαλκόνι.
"Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα. Με την ευχή να ακολουθήσουν κι άλλες, προσωπικές και συλλογικές. Χρόνια πολλά στις Ελληνίδες και στους Έλληνες όπου γης", έγραψε σε ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.
ts_6.JPG
Ανδρουλάκης από Ηράκλειο: Προτεραιότητα της Κυβέρνησης είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία

«Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη», δήλωσε από το Ηράκλειο της Κρήτης ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Ο κ. Ανδρουλάκης συναντήθηκε το πρωί του Μ. Σαββάτου με στελέχη και φίλους του κόμματος στο Ηράκλειο της Κρήτης, μετά το πέρας της οποίας δήλωσε:
«Εύχομαι καλή Ανάσταση, υγεία και ευημερία σε όλους τους ορθόδοξους Έλληνες, σε όλο τον ελληνικό λαό.
Αυτή την εποχή έχουμε χρέος να υπερασπιστούμε την αξιοκρατία, τη διαφάνεια και την κοινωνική δικαιοσύνη.
Θεωρώ απαράδεκτο τις άγιες αυτές μέρες και λίγο πριν προκηρυχθούν οι εκλογές να συναντούμε πελατειακές νοοτροπίες από την Κυβέρνηση. Να διορίζονται οι διοικήσεις όλων των μουσείων της χώρας».
«Είναι άλλη μία απόφαση της Κυβέρνησης του κ. Μητσοτάκη, που αποδεικνύει ότι προτεραιότητά τους είναι το πελατειακό κράτος και όχι η διαφάνεια και η αξιοκρατία για τις οποίες διψά ο ελληνικός λαός», κατέληξε ο κ. Ανδρουλάκης.

Στη Λαμία ο Κουτσούμπας: Καλή Ανάσταση για τον ελληνικό λαό με πιο δυνατό ΚΚΕ

«Καλό Πάσχα με δύναμη και υγεία σε όλους και όλες. Καλή ανάσταση για τον ελληνικό λαό με δυνατό το ΚΚΕ, πιο δυνατό απ’ ότι μέχρι σήμερα, για να είναι πραγματικά δυνατός ο ίδιος ο λαός. Χρόνια πολλά!», ευχήθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, από τη Λαμία.
Ο κ. Κουτσούμπας το πρωί του περιόδευσε στην αγορά της Λαμίας, όπου είναι υποψήφιος βουλευτής.
Η περιοδεία ξεκίνησε από την πλατεία Πάρκου και συνεχίστηκε στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου, όπου ο Δ. Κουτσούμπας συνομίλησε με μικροεπαγγελματίες και κατοίκους της πόλης
Σημειώνεται ότι τον κ. Κουτσούμπα συνόδευσε κλιμάκιο της ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ, ανάμεσά τους οι υποψήφιοι στο νομό Κώστας Μπασδέκης μέλος της ΚΕ, Χρήστος Πάσουλας, Δήμητρα Γεροκούδη και ο ευρωβουλευτής του Κόμματος Κώστας Παπαδάκης Επίσης, στο κλιμάκιο συμμετέχουν ο Θανάσης Αδάμ υποψήφιος δήμαρχος Λαμιέων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιώργος Δελιχάς νυν δημοτικός σύμβουλος Λαμιέων.

Βαρουφάκης: Το Πάσχα φέρνει κάθε Άνοιξη τη λύτρωση της ελπίδας και την ελπίδα της λύτρωσης

«Για ένα λαό που ακόμα θρηνούμε τους 57 στα Τέμπη. Για μια ανθρωπότητα που θρηνούμε καθημερινά θύματα πολέμων, φτώχειας, μισανθρωπισμού στα σύνορά μας, στις ενδοχώρες μας.Το Πάσχα φέρνει κάθε Άνοιξη τόσο τη λύτρωση της ελπίδας όσο και την ελπίδα της λύτρωσης», υπογραμμίζει στο πασχαλινό του μήνυμα ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, Γιάνης Βαρουφάκης.
«Ας ξεχάσουμε για μερικές μέρες τις εκλογές που έρχονται και -ανεξάρτητα από φιλοσοφικές, πολιτικές διαφωνίες και διαφορές μας- ας χαρούμε την παράδοσή μας που μια φορά το χρόνο, αλλά κάθε χρόνο, μας θυμίζει ότι όσο απαισιόδοξα κι αν είναι όλα εκείνα τα οποία λαμβάνουμε λανθασμένα ως δεδομένα, η ελπίδα δεν το βάζει κάτω.
Πώς το φως νικάει το σκοτάδι εκεί που δεν το περιμένουμε, εφόσον, βέβαια, το αφήσουμε, εφόσον ανάψουμε κι εμείς ένα κεράκι.
Καλή Ανάσταση και Χρόνια Πολλά σε όλες και όλους», καταλήγει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης