Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κανελλόπουλος (Έλληνες) για Τζανερίκο: Πρωτάκουστα όσα συμβαίνουν - Κακουργηματική πράξη η απόπειρα δωροδοκίας δικαστού

Κανελλόπουλος (Έλληνες) για Τζανερίκο: Πρωτάκουστα όσα συμβαίνουν - Κακουργηματική πράξη η απόπειρα δωροδοκίας δικαστού
Ανακοίνωση του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ
Σχετικά Άρθρα
Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις του πρώην Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου κ. Τζανερίκου, ο πρόεδρος του Εθνικού Κόμματος των ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Αναστάσιος Κανελλόπουλος τοποθετήθηκε κάνοντας λόγο για πρωτάκουστα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα, ενώ όπως καταγγέλει η απόπειρα δωροδοκίας δικαστού αποτελεί κακουργηματική πράξη.
Όσον αφορά μάλιστα το ανώτατο στέλεχος που φέρεται να προσέγγισε τον κ. Τζανερίκο για να βοηθήσει στο μπλόκο των «Ελλήνων», ο πρόεδρος του κόμματος αναφέρει πως αναμένει μαζί με τον ελληνικό λαό μετά τις εκλογές, να παραπεμφθεί στο Ειδικό δικαστήριο αφού κινηθεί η διαδικασία.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Κανελλόπουλου:
 
«Η ψυχή της Κοινής Γνώμης συγκλονίζεται με όσα πρωτάκουστα συμβαίνουν στη χώρα μας.
Ο Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου, κύριος Χρ. Τζανερίκος καταγγέλλει δημοσίως «ανώτατο Κυβερνητικό παράγοντα», ότι επιχείρησε να τον δωροδοκήσει, υποσχόμενος σ’ αυτόν ωφελήματα, αν υπό την ιδιότητά του ως Προέδρου του Α΄ Τμήματος του Αρείου Πάγου, «βοηθήσει στον αποκλεισμό του Εθνικού Κόμματος – Έλληνες» από τις προσεχείς εκλογές.
Η φοβερή αυτή καταγγελία συνιστά την κακουργηματική πράξη της απόπειρας δωροδοκίας δικαστού, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη.
Μετά από αυτήν την καταγγελία, πρώτον, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να παραμείνει ούτε μία ώρα στην εξουσία,
Δεύτερον, δεν παρέχει καμία εγγύηση διεξαγωγής τιμίων και αδιάβλητων εκλογών
Τρίτον, ο Λαός αντιλαμβάνεται τώρα, πλέον, τον λόγο που ο κύριος Μητσοτάκης, υποστηριζόμενος από το σύνολο των πάσης φύσεως συστημικών μέσων ενημερώσεως, θέλει να αποκλείσει το Κόμμα μας, από τη συμμετοχή του στις προσεχείς εκλογές
Και, τέταρτον, ο Λαός περιμένει από τα Κόμματα της Αντιπολιτεύσεως να του πουν, εάν αμέσως μετά τις εκλογές, θα κινηθεί η διαδικασία παραπομπής του «ανωτάτου Κυβερνητικού παράγοντος», στο ειδικό Δικαστήριο», καταλήγει η ανακοίνωση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης