Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρουσόπουλος: Μηδενικές οι σχέσεις του Κ. Καραμανλή με τον Αντώναρο

Ρουσόπουλος: Μηδενικές οι σχέσεις του Κ. Καραμανλή με τον Αντώναρο
Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στην καραμανλική πλευρά της ΝΔ τότε μάλλον έχει αποτύχει είπε ο κ.Ρουσόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως οι σχέσεις του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή με τον πρώην εκπρόσωπο της κυβέρνησης του και νυν υποψήφιο βουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελο Αντώναρο είναι εδώ και χρόνια μηδενικές διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Θ. Ρουσόπουλος.
«Από τον Οκτώβριο του 2008 που παραιτήθηκα από κυβερνητικός εκπρόσωπος για σχεδόν οκτώμισι χρόνια, έχω δηλώσει κατ’ επανάληψιν ότι δεν εκπροσωπώ τον Κώστα Καραμανλή παρά την όποια καλή προσωπική φιλική σχέση, γιατί ουσιαστικά έπαψα να είμαι εκπρόσωπός του.
Άρα δεν μπορώ να μιλήσω γι’ αυτό.
Ωστόσο, επειδή δεν θέλω να φανεί ότι κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου, γνωρίζετε πολύ καλά ότι πριν από μερικά χρόνια είχε υπάρξει κάποια διαρροή από το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού, που έβαζε στη σωστή διάσταση πια τις σχέσεις που είχε ο ίδιος με τον πρώην κυβερνητικό του εκπρόσωπο, σχέσεις που είχαν φτάσει στο επίπεδο μηδέν, κατά συνέπεια αυτό, τα τελευταία χρόνια δεν μπορεί ούτε να χρεωθεί ούτε να πιστωθεί σε κάποιον από τη μία ή από την άλλη πλευρά» ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ρουσόπουλος, ο οποίος τόνισε ότι εάν πράγματι ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει άνοιγμα στην καραμανλική πλευρά της ΝΔ, «τότε μάλλον έχει αποτύχει».

Για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ στο κόμμα Κασιδιάρη

Σχετικά με την στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης για το φρένο στην κάθοδο του κόμματος Κασιδιάρη, αλλά και τους ισχυρισμούς κυβερνητικών στελεχών ότι η αξιωματική αντιπολίτευση «κλείνει το μάτι» στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, ο κ. Ρουσόπουλος δήλωσε «δεν θα πω εγώ, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει, αλλά πάντως από την άλλη δεν επιβεβαιώνει και ότι είναι ένα κόμμα που θα ήθελε πάση θυσία να αφαιρέσει το δικαίωμα από εγκληματίες που σκότωσαν τον Παύλο Φύσσα, οι οποίοι τραμπούκισαν και τραυμάτισαν ανθρώπους άλλους, ξένους εργάτες, Έλληνες υπηκόους, οι οποίοι λειτούργησαν με έναν τρόπο που κατά το 29 ουσιαστικά υπονομεύει τη δημοκρατία».

Ας πρότεινε κάτι άλλο

«Εγώ δεν υποτιμώ καθόλου το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημοκρατία, αλλά εάν ενδιαφερόταν να λύσουμε το πρόβλημα θα μπορούσε αντί να επιμείνει σε μια άποψη η οποία έχει μια μερίδα υποστηρικτών αλλά και μια άλλη σημαντική μερίδα αντιθέτων τη νομική άποψη, τη δικανική, θα μπορούσε να έρθει σε συζήτηση και να πει έστω και έτσι, εγώ δεν δέχομαι να είναι οι χρυσαυγίτες που είναι εγκληματίες, στη Βουλή.
Κατά συνέπεια, έστω και γι’ αυτό ψηφίζω τη ρύθμιση της κυβέρνησης ή προτείνω κάτι άλλο.
Στην προηγούμενη συζήτηση, πριν από περίπου έναν μήνα, το ΠΑΣΟΚ έκανε κάποιες προτάσεις τις οποίες υιοθέτησε η Νέα Δημοκρατία, η κυβέρνηση δηλαδή δεν είπε ότι εγώ έχω αυτή την αυστηρή γραμμή και τέλος, όπως λέει ο ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε ο κ.Ρουσόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης