Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσίπρας για τροπολογία Βορίδη: Άθλια χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη

Τσίπρας για τροπολογία Βορίδη: Άθλια χειραγώγηση της Δικαιοσύνης από την κυβέρνηση Μητσοτάκη
Με τον θεσμικό ερασιτεχνισμό που επιδεικνύει η κυβέρνηση γίνεται «χορηγός» του Κασιδιάρη, είπε ο Αλέξης Τσίπρας
Σχετικά Άρθρα
Μύδρους κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό το βράδυ της Δευτέρας.
Ο Αλέξης Τσίπρας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου και πρόεδρο του Α1 τμήματος, Χρήστο Τζανερίκο – ο οποίος υπενθυμίζεται ότι σήμερα παραιτήθηκε από το δικαστικό σώμα – κάνοντας λόγο για άθλια χειραγώγηση της Δικαιοσύνης.
«Η μάχη απέναντι στο φασισμό και την ακροδεξιά δεν κερδίζεται με τέτοια πρακτική.
Με τον θεσμικό ερασιτεχνισμό που επιδεικνύει η κυβέρνηση γίνεται «χορηγός» του Κασιδιάρη.
Απευθύνουμε έκκληση να σοβαρευτούν.
Και να φέρουν την τροπολογία που είχαμε φέρει στη Βουλή και συμφωνούσαν έγκριτοι Συνταγματολόγοι, να την ψηφίσουμε όλοι μαζί» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Αναφερόμενος στη νέα τροπολογία για το εθνικό κόμμα Έλληνες, υπενθύμισε ότι η ΝΔ αρνήθηκε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. «Έχουν γίνει χορηγοί της ακροδεξιάς», σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
«Θα επιμείνουμε στο σωστό.
Δεν πιστεύουμε ότι εάν παραβιάζεις το Σύνταγμα προστατεύεις τη Δημοκρατία. Επιμένουν στο λάθος», τόνισε αναφερόμενος στη στάση που θα τηρήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για το Debate με Μητσοτάκη

«Αρνείται σαν το διάολο το λιβάνι να συγκριθούμε» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τις προσπάθειες του να αποφύγει το debate με τον ίδιο, ο οποίος εμφανίζεται μεν δεκτικός σε διενέργεια debate αλλά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Ο ίδιος λέει ότι το δίλημμα είναι Μητσοτάκης ή Τσίπρας αλλά αρνείται να γίνει μεταξύ μας debate, πρόσθεσε. «Να κάτσουμε όλοι μαζί αλλά και οι δυο μας» τόνισε.
Η μεγάλη πλειοψηφία λέει «ως εδώ», είπε ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στις εκλογές. «Δεν μου χρωστάει κάτι η ιστορία, πιστεύω ότι εγώ χρωστάω. Να κυβερνηθεί η χώρα από μια προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας», σημείωσε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης