Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κυνηγητό κατά Κασιδιάρη από την κυβέρνηση - Έρχεται νέα παρέμβαση για να κόψει το εθνικό κόμμα «Έλληνες»

Κυνηγητό κατά Κασιδιάρη από την κυβέρνηση - Έρχεται νέα παρέμβαση για να κόψει το εθνικό κόμμα «Έλληνες»
Σε προσωπικό κυνηγητό έχει αναγάγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το «κόψιμο» του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη
Σχετικά Άρθρα

Σε προσωπικό κυνηγητό έχει αναγάγει η κυβέρνηση Μητσοτάκη το «κόψιμο» του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη Εθνικό Κόμμα - Έλληνες από τον Άρειο Πάγο.
Και αυτό διότι η εκπροσώπηση του κόμματος, ως νέου προέδρου, από τον επίτιμο αντιεισαγγελέα Αναστάσιο Κανελλόπουλο θεωρήθηκε μία ντρίμπλα για να ξεπεραστεί ο νόμος που απαγορεύεται στον Ηλία Κασιδιάρη να κατέλθει στις εκλογές ως πρόεδρος του κόμματος.

Πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση

Συγκεκριμένα, ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει πρόσθετη νομοθετική παρέμβαση για το κόμμα Κασιδιάρη άφησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου στο briefing προς του πολιτικούς συντάκτες.
Ο κ. Οικονόμου είπε ότι είναι επαρκές το θεσμικό πλαίσιο που επιτρέπει στον Άρειο Πάγο να απαγορεύσει σε εγκληματικές οργανώσεις να συμμετέχουν στις εκλογές, «ακόμη κι αν αυτές χρησιμοποιήσουν τρικ και επιστράτευσαν ακόμη και πρώην δικαστικούς, οι οποίοι αποφασίζουν να γίνουν επικεφαλής οργανώσεων με στελέχη - μαχαιροβγάλτες».
«Υπάρχει θεσμικό πλαίσιο, η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι σίγουρο ότι θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων. Αν τεχνικά χρειάζεται να γίνουν οι οποιεσδήποτε προσθήκες, είμαστε εδώ να το δούμε» πρόσθεσε ο κ. Οικονόμου. «Κανείς δεν είναι αφελής και κανείς δεν θα ξεγελαστεί», τόνισε.
Είναι ξεκάθαρο ότι εάν κατέβει κανονικά στις εθνικές εκλογές το κόμμα "Ελληνες" θα κάνει αδύνατη την αυτοδυναμία για τη Νέα Δημοκρατία αφου θα έχουμε επτακομματική βουλή.

Μαξιμιλιανός 

www.bankingnews.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης