Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης (υπ. Εργασίας): Στους δύο μήνες μεσοσταθμικά η απόδοση συντάξεων

Χατζηδάκης (υπ. Εργασίας): Στους δύο μήνες μεσοσταθμικά η απόδοση συντάξεων
Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ήταν μια αποτελεσματική κυβέρνηση υποστήριξε ο κ.Χατζηδάκης
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως μεσοσταθμικά ο χρόνος απόδοσης των συντάξεων υπολογίζεται στους δύο μήνες διατύπωσε ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης.
«Ωστόσο υπάρχουν περιπτώσεις που αποδίδονται σε 15 μέρες και περιπτώσεις που αποδίδονται σε περισσότερους από 2 μήνες» ανέφερε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος υπογράμμισε πως καταβάλουμε κάθε προσπάθεια, είμαστε σε εντελώς διαφορετική κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν.
Αναφερόμενος στο πρόγραμμα «Σπίτι μου» ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα πολύ ελκυστικό πρόγραμμα, ότι αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον και ότι αυτά τα δάνεια θα έχουν το 1/4 του εμπορικού επιτοκίου.
Για παράδειγμα ανέφερε ότι για ένα σπίτι 100 τμ για ένα δάνειο 30 ετών, ο πολίτης αναμένεται να κερδίσει 3.000 ευρώ το χρόνο.
Αναφερόμενος στην παρούσα κυβέρνηση, ο κ. Χατζηδάκης σημείωσε ότι κάνοντας τον τελικό λογαριασμό επρόκειτο για μια αποτελεσματική κυβέρνηση, λέγοντας ότι δεν υπάρχει σύγκριση ούτε με τον ΣΥΡΙΖΑ ούτε με πρόσφατες κυβερνήσεις του παρελθόντος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης