Τελευταία Νέα
Πολιτική

Συνάντηση του πρωθυπουργού με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΕΤΕ – Οι περιοδείες Μητσοτάκη προσεχώς με άρωμα εκλογών

Συνάντηση του πρωθυπουργού με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΣΕΤΕ – Οι περιοδείες Μητσοτάκη προσεχώς με άρωμα εκλογών
Την Τετάρτη 5 Απριλίου ο Κ. Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί στα Ιωάννινα
Σχετικά Άρθρα
Συνάντηση εργασίας με την εκτελεστική επιτροπή του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) με αντικείμενο την τουριστική περίοδο, θα έχει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 11:30 στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».
Το μεσημέρι της Δευτέρας 3/4 ο πρωθυπουργός θα υποδεχτεί στο Μέγαρο Μαξίμου τον υπουργό Εξωτερικών και Διεθνούς Συνεργασίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, Σεΐχη Abdullah bin Zayed Al Nahyan, ενώ το απόγευμα θα συναντηθεί με τον γερουσιαστή των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Φλόριντα, Rick Scott.

Περιοδείες με το βλέμμα στην 21η Μαΐου

Με το βλέμμα στραμμένο στις κάλπες της 21ης Μαΐου, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, δρομολογεί το επόμενο διάστημα περιοδείες ανά την Ελλάδα, αλλά και εντός Αττικής, στο πλαίσιο των οποίων θα παρουσιάζει τους στόχους για την επόμενη τετραετία, αλλά και τα πεπραγμένα αυτής της 4ετίας.
Στο πλαίσιο αυτό, την Τετάρτη 5 Απριλίου ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να μεταβεί στα Ιωάννινα, ενώ τη Μεγάλη Εβδομάδα αναμένεται να επισκεφτεί τη Μυτιλήνη.
Μετά το Πάσχα θα συνεχίσει τις επισκέψεις του με καθαρά προεκλογικό χαρακτήρα στο δρόμο προς τις κάλπες στις 21/5, στην Κέρκυρα και στο Νότιο Αιγαίο, αλλά και εντός Αττικής σε περιοχές όπως ο Βύρωνας, το Χαλάνδρι, το Παλαιό Φάληρο, το Αιγάλεω, το Περιστέρι, ο Άλιμος.
Τον κύκλο των πρωθυπουργικών περιοδειών αναμένεται να ολοκληρώσει στη Θεσσαλονίκη στις 18 Μαΐου και στην Αθήνα στις 19 Μαΐου.

Μέσα στην εβδομάδα το σύνολο των ψηφοδελτίων της ΝΔ

Στο μεταξύ, μέσα στις επόμενες ημέρες και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 6/4 αναμένεται να ανακοινωθεί το σύνολο των ψηφοδελτίων της ΝΔ, ενώ εξαίρεση αποτελεί το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την επίσημη προκήρυξη των εκλογών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης