Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για Γ. Τσίπρα: Αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων

Οικονόμου για Γ. Τσίπρα: Αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του Αλέξη Τσίπρα να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων
"H κάλπη στις 21 Μαΐου είναι καθοριστική. Για να συνεχίσει η Ελλάδα τολμηρά, σταθερά, μπροστά", τόνισε ο Γ. Οικονόμου
«Ο κ. Γιώργος Τσίπρας αποκάλυψε τις προθέσεις του εξαδέλφου του κ. Αλέξη Τσίπρα: να κάνουν κυβέρνηση ηττημένων, εκμεταλλευόμενοι την απλή αναλογική», σχολίασε ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μςε αφορμή την τοποθέτηση του Γ. Τσίπρα.
Ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι «προφανώς, αφού τα νούμερα δεν βγαίνουν αλλιώς, με τον κ. Βαρουφάκη, που θέλει να ανατινάξει τις τράπεζες. Ίσως και με κάποιο ακροδεξιό κόμμα, αν η συμπλήρωση με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη δεν φτάνει».
«Για αυτό η κάλπη στις 21 Μαΐου είναι καθοριστική. Για να συνεχίσει η Ελλάδα
τολμηρά, σταθερά, μπροστά», κατέληξε ο κ. Οικονόμου.
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Τσίπρας σε συνέντευξή του στις 31/3 στο Action24, απαντώντας σε ερώτηση εάν ο ΣΥΡΙΖΑ θα πήγαινε σε «κυβέρνηση ηττημένων» σε περίπτωση που έμενε πίσω από τη ΝΔ στην πρώτη κάλπη, ανέφερε πως «αν η διαφορά είναι 1-2 μονάδες... αν υπάρξει τέτοιο απίθανο ενδεχόμενο, σε αυτή την περίπτωση θα το μετρήσουμε εκείνη τη στιγμή».

Γεωργιάδης για Γιώργο Τσίπρα

Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Αδ. Γεωργιάδης, με ανάρτησή του στο twitter σχολίασε πως η απάντηση του Γ. Τσίπρα «τελικά δεν ήταν «αποκλείεται να κάνουμε Κυβέρνηση ηττημένων» αλλά «θα το μετρήσουμε». www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης