Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τελικά επείσθη... Υποψήφιος στις Σέρρες με τη Νέα Δημοκρατία ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής

Τελικά επείσθη... Υποψήφιος στις Σέρρες με τη Νέα Δημοκρατία ο παραιτηθείς υπουργός Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής
Κλείδωσε η υποψηφιότητα Καραμανλή στις Σέρρες, παρά τις ενστάσεις...
Κλειδωμένη πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του προσφάτως παραιτηθέντος από τον υπουργικό θώκο του Μεταφορών και Συγκοινωνιών Κώστα Αχ. Καραμανλή…
Υπενθυμίζεται πως παραιτήθηκε αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη για τα Τέμπη και εύλογα πολύ μιλούσαν για μη… νέα υποψηφιότητα.
Μάλλον ματαίως… καθότι η ευθύνη έμεινε… στην πολιτική και εξαλείφθη σε διάστημα μόνο ολίγων ημερών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κύριος Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στις Σέρρες, κατόπιν, όπως λέγεται, επιμόνων παραινέσεων από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.
Όπως ψιθυρίζεται, ο πρώην υπουργός στάθμισε όλα τα δεδομένα και τελικά πήρε τη μεγάλη απόφαση να κατέβει στις εκλογές.
Επομένως, ο σερραϊκός λαός μπορεί και αυτός να σταθμίσει όλα τα δεδομένα και να κρίνει ποιον θα στείλει στην ελληνική βουλή.
Υπενθυμίζεται πως ο σερραϊκός λαός εκλέγει τον κ. Καραμανλή, που –αν μη τι άλλο– έχει βαρύ και ιστορικό όνομα, από το 2015 - ανελλιπώς.

Tι λέει το… περιβάλλον

Από το περιβάλλον του βουλευτή Σερρών υπογραμμίζεται η δήλωση στην οποία προέβη ο κ. Καραμανλής κατά την τελευταία του δημόσια τοποθέτηση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, με την οποία διεμήνυε πως «Είμαι και θα είμαι πάντα παρών στον δημόσιο διάλογο».
Κυρίως όμως το γεγονός ότι, στην ίδια παρέμβαση, ο κ. Καραμανλής είχε σημειώσει: «Ούτε είχα, ούτε έχω οποιαδήποτε εξάρτηση από κυβερνητικά αξιώματα.
Παραιτήθηκα ενάντια στην πεπατημένη της πολιτικής πρακτικής σε τέτοιες περιστάσεις: να θέσω σε διαθεσιμότητα ή να ζητήσω τις παραιτήσεις των υφισταμένων μου.

Δεν το έπραξα.
Ανέλαβα εγώ την πολιτική ευθύνη.
Και αυτό το έκανα από εκεί, από τον τόπο της τραγωδίας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης