Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γαϊτάνης: Η ΝΔ η μόνη που έχει συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης του τόπου την επόμενη τετραετία

Γαϊτάνης: Η ΝΔ η μόνη που έχει συγκεκριμένη πρόταση διακυβέρνησης του τόπου την επόμενη τετραετία
Σύμφωνα με τον Τ. Γαϊτάνη, η πρώτη κάλπη είναι πολύ σημαντική για τη ΝΔ και στόχος είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό, γεγονός που θα καταδείξει ότι οι Έλληνες θέλουν για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη
«Η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που έχει συγκεκριμένη πρόταση και εφαρμόσιμο πρόγραμμα για τη διακυβέρνηση του τόπου την επόμενη τετραετία», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Τ. Γαϊτάνης.
Ο κ. Γαϊτάνης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του «ΣΚΑΪ» σημείωσε ότι από τις τοποθετήσεις των κ.κ. Τσίπρα και Ανδρουλάκη προκύπτει ξεκάθαρα πως δεν έχουν συγκεκριμένη πρόταση για την επόμενη ημέρα.
Μάλιστα, ανέφερε ότι οι θέσεις του Ν. Ανδρουλάκη παραμένουν ασαφείς, «αφού δεν μας λέει ούτε με ποιο κόμμα θα συγκυβερνήσει, αλλά ούτε και ποιο είναι το πρόσωπο που θα προτείνει για πρωθυπουργό», ενώ «η μόνη έγνοια του είναι να κάνει αντιπολίτευση στον κ. Μητσοτάκη».
Συμπλήρωσε ότι «ούτε και ο κ. Τσίπρας μας έχει αναφέρει με ποιον θα επιδιώξει να συγκροτήσει κυβέρνηση και ούτε με ποιους προγραμματικούς όρους».
Σύμφωνα με τον κ. Γαϊτάνη, η πρώτη κάλπη είναι πολύ σημαντική για τη ΝΔ και στόχος είναι όσο το δυνατό μεγαλύτερο ποσοστό, γεγονός που θα καταδείξει ότι οι Έλληνες θέλουν για πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Συμπλήρωσε ότι η δεύτερη κάλπη είναι αυτή που θα δείξει τον τρόπο σχηματισμού της νέας κυβέρνησης. «Πιστεύουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να πείσουμε τους πολίτες και να πάρουμε το απαιτούμενο ποσοστό για την αυτοδυναμία στις εκλογές με την ενισχυμένη αναλογική», κατέληξε ο κ. Γαϊτάνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης