Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σε κάθετη δημοσκοπική πτώση το «πουλέν» του Μαξίμου Ν. Παπαθανάσης μετά το σκάνδαλο με το δάνειο

Σε κάθετη δημοσκοπική πτώση το «πουλέν» του Μαξίμου Ν. Παπαθανάσης μετά το σκάνδαλο με το δάνειο
Έπεσε θέσεις στις δημοσκοπήσεις ο Νίκος Παπαθανάσης
Σχετικά Άρθρα

Πληροφορίες έρχονται από δημοσκοπικές εταιρείες που μετράνε υποψηφίους σε όλες τις περιφέρεις και φέρνουν μεγάλες ανατροπές για κάποιους κορυφαίους υπουργούς.
Για παράδειγμα, η αποκάλυψη της υπόθεσης του Νίκου Παπαθανάση που μπήκε εγγυητής σε τεράστιο δάνειο και με την παρέμβασή του κουρεύτηκε κατά 97% στιγμάτισε την πορεία της υποψηφιότητάς του.
Την ώρα που οι μικρομεσσαίοι παλεύουν να πληρώσουν τις δόσεις των δανείων τους και από την άλλη κόσμος χάνει τα σπίτια του για πολύ μικρότερες οφειλές, ένας υπουργός έχει την δυνατότητα να κουρέψει το δάνειο που είχε μπει εγγυητής.

Έπεσε θέσεις στις δημοσκοπήσεις

Όπως λένε πρόσωπα που έχουν υπόψιν τους τελευταία δημοσκόπηση για το Βόρειο τομέα Αθηνών, ο κ. Παπαθανάσης κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας στην 8η θέση.
Η ΝΔ έχει σίγουρες 7 θέσεις στον Βόρειο Τομέα εάν βγει πρώτο κόμμα και αυτό μόνο στις δεύτερες. Στις πρώτες παίζει να βγάλει 4-5 θέσεις με την απλή αναλογική. Η περίπτωση Παπαθανάση δεν άρεσε στον κόσμο, παρόλο που στον Βόρειο τομέα κυριαρχεί η μεσαία τάξη και δεν παρουσιάζει τα προβλήματα που έχουν τα λαϊκά στρώματα.
Από την 5η και 6η θέση που τον έδειχναν οι πρώτες δημοσκοπήσεις τώρα βρίσκεται στην 8η και πότε στην 9η θέση που είναι μη εκλόγιμες.
Χέρι βοήθειας από Μαξίμου-Άδωνη αλλά δεν είναι αρκετό
Θυμίζουμε ότι τον Νίκο Παπαθανάση τον έχουν πάρει από το χέρι ο Άδωνις Γεωργιάδης αλλά τον βοηθάνε και από το Μέγαρο Μαξίμου για να βγει βουλευτής καθώς όπως είναι γνωστό, είναι φίλος με την οικογένεια Μητσοτάκη και στην ουσία είναι εντολή της οικογένειας να βοηθηθεί. Και αυτό συμβαίνει και με άλλα πρόσωπα.
Όμως, πιστεύουμε ότι δεν θα τον «σώσει» ούτε αυτό και υπάρχουν ισχυρές πιθανότητες να μείνει εκτός Βουλής.

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης