Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κεραμέως για εκλογές: Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία – Κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει το έργο μας

Κεραμέως για εκλογές: Η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία – Κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει το έργο μας
Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμη και την τελευταία ημέρα υποστήριξε η υπουργός Παιδείας
Την θέση πως στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές η ΝΔ επιδιώκει την αυτοδυναμία διατύπωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία ανέφερε πως παρά τα λάθη και τις παραλείψεις, κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει το έργο της κυβέρνησης.
«Η ΝΔ προφανώς επιδιώκει να είναι αυτοδύναμη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανθρώπους από άλλους χώρους» είπε μιλώντας στο Παραπολιτικά Fm η κα.Κεραμέως, επισημαίνοντας πως οι πολίτες είναι αυτοί που θα κρίνουν την τετραετία του Κ. Μητσοτάκη.
Η κα.Κεραμέως αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη και παραλείψεις αν και σημείωσε πως κανείς δεν μπορεί να ακυρώσει το έργο της κυβέρνησης.
Όσον αφορά το έργο στο υπουργείο της, η κα.Κεραμέως τόνισε πως η ατομική αξιολόγηση των εκπαιδευτικών θα προχωρήσει, αναφέρθηκε σε βήματα που έγιναν, όπως η αποκατάσταση του ασύλου στην πραγματική του έννοια και τόνισε πως η πανεπιστημιακή αστυνομία βρίσκεται σε τρία πανεπιστήμια της χώρας.
Επιπλέον, σημείωσε ότι η κυβέρνηση αύξησε τον αριθμό των πρότυπων σχολείων, υπογραμμίζοντας πως στόχος είναι να φύγουμε από τον θεσμό του αναπληρωτή εκπαιδευτικού.
Όπως είπε, η κυβέρνηση θα συνεχίσει να δουλεύει ακόμη και την τελευταία ημέρα, ενώ τόνισε ότι δεν έχει τεθεί να είναι στην υπηρεσιακή κυβέρνηση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης