Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος για panic button: Άμεση και ασφαλής ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. από θύματα ενδοοικογενειακής βίας

Θεοδωρικάκος για panic button: Άμεση και ασφαλής ειδοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. από θύματα ενδοοικογενειακής βίας
"Δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες που βιώνουν μία δύσκολη στιγμή, που απειλούνται, να πατούν ένα κουμπί παρατεταμένα στο κινητό τους τηλέφωνο και να ειδοποιείται αμέσως η Ελληνική Αστυνομία", ανέφερε ο Τ. Θεοδωρικάκος
Σχετικά Άρθρα
«Στη διάθεση των γυναικών που είναι θύματα ενδοοικογενειακής βίας είναι πλέον η εφαρμογή του panic button. Έχουν τη δυνατότητα άμεσης και ασφαλούς ειδοποίησης της ΕΛ.ΑΣ. Όλοι μαζί αντιμετωπίζουμε την βία απέναντι στις γυναίκες», ανέφερε σε ανάρτησή του στα social media ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τ. Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στην ΕΡΤ τόνισε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία έχουν ρίξει μεγάλο βάρος στην αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, η οποία εξαπλώνεται με ραγδαίους ρυθμούς.
«Στο πλαίσιο αυτό τέθηκε σε εφαρμογή το πρόγραμμα panic button, το οποίο απευθύνεται σε γυναίκες οι οποίες έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και υπάρχει κίνδυνος να ξανά υπάρξουν ως θύματα βίας» ανέφερε ο Υπουργός.
«Δίνεται η δυνατότητα σε γυναίκες που βιώνουν μία δύσκολη στιγμή, που απειλούνται, να πατούν ένα κουμπί παρατεταμένα στο κινητό τους τηλέφωνο και να ειδοποιείται αμέσως η Ελληνική Αστυνομία και άμεσα να παρεμβαίνει οπουδήποτε βρίσκονται αυτές οι γυναίκες», εξήγησε.
th.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης