Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Παραβιάζει τη λογική η άποψη ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος δεν έχει δικαίωμα να γίνει Πρωθυπουργός

Βαρβιτσιώτης: Παραβιάζει τη λογική η άποψη ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος δεν έχει δικαίωμα να γίνει Πρωθυπουργός
Ο M. Βαρβιτσιώτης κάλεσε το ΠΑΣΟΚ, αν έχει πρόταση για πρωθυπουργό, να την καταθέσει πριν από τις εκλογές
«Η άποψη ότι ο αρχηγός του πρώτου κόμματος δεν έχει δικαίωμα να γίνει Πρωθυπουργός παραβιάζει τη λογική. Ο κυρίαρχος λαός αποφασίζει και, όταν αυτός δώσει την προτίμησή του στον αρχηγό του πρώτου κόμματος, θα πρέπει να το σεβαστούμε», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, Μ. Βαρβιτσιώτης.
Ο κ. Βαρβιτσιώτης μιλώντας στο «Mega» κάλεσε το ΠΑΣΟΚ, αν έχει πρόταση για πρωθυπουργό, να την καταθέσει πριν από τις εκλογές.
Ερωτώμενος για το ενδεχόμενο προσέλκυσης βουλευτών από άλλα κόμματα, ξεκαθάρισε ότι στόχος της ΝΔ είναι να προσελκύσει ψηφοφόρους και όχι βουλευτές από τα άλλα κόμματα.
«Μας ενδιαφέρουν όσοι ασπάζονται τις ιδεολογικές και πολιτικές μας αρχές και τις προγραμματικές μας διατάξεις και πιστεύουν ότι μπορούν να συστρατευτούν προεκλογικά μαζί μας και να στηρίξουν την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Υπενθύμισε, ωστόσο, ότι μέσα στις τάξεις της ΝΔ υπάρχουν ήδη άνθρωποι που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους και έχουν καταλάβει πλέον ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να μεταρρυθμίσει και να πάει τον τόπο μπροστά.
Μάλιστα, ο Αναπληρωτής Υπουργός επισήμανε ότι ο Πρωθυπουργός προτάσσει το θέμα της αυτοδυναμίας, γιατί δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιος αξιόπιστος συνομιλητής.
«Εμείς ζητάμε αυτοδύναμη εντολή, γιατί πιστεύουμε ότι αυτοδύναμα κυβερνιέται ο τόπος και γιατί δε βλέπουμε περιθώριο συνεργασίας με τον άγνωστο Χ που προτείνει ο κύριος Ανδρουλάκης», σχολίασε.
Τέλος, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέφερε ότι όλοι θα κριθούν στις κάλπες και ότι το βράδυ των εκλογών ο κυρίαρχος λαός θα πει τελικά ποια θα είναι η ισορροπία στο πολιτικό σύστημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης