Πολιτική

Γιατί επισκέφτηκε τη Λήμνο η Γκάγκα – Οι συναντήσεις της στο νησί

Γιατί επισκέφτηκε τη Λήμνο η Γκάγκα – Οι συναντήσεις της στο νησί
Tο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού,  αλλά και τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Λήμνου επισκέφτηκε η Μ. Γκάγκα
Σειρά συναντήσεων και επισκέψεων στη Λήμνο πραγματοποίησε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, η οποία παραβρέθηκε στο νησί εκπροσωπώντας την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.
Μεταξύ των σταθμών της επίσκεψης της κας Γκάγκα στο νησί, ήταν το Γενικό Νοσοκομείο που διαθέτει εγκαταστάσεις και χειρουργεία στο νέο τμήμα του, ενώ γίνονται ανακαινίσεις στα παλαιά τμήματα, στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού και στην Ψυχιατρική Κλινική, αλλά και τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Λήμνου.
Αναλυτικά, η κα Γκάγκα το απόγευμα της Παρασκευής 24/3 παρευρέθηκε στον Εσπερινό και την περιφορά στον Ιερό Ναό «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» στο Μούδρο, όπου χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κ.κ. Ιερόθεος.
Το Σάββατο 25 Μαρτίου η Αναπληρώτρια Υπουργός επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, το οποίο είναι χτισμένο σε 3 χρονικές περιόδους. Συναντήθηκε με τον Διοικητή, Τ. Κανταρά, τον Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, Δ. Κουμελά, την Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Ευτ. Καζόλη, τον Διευθυντή Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας, Αθ. Σουσαλή, τον Πρόεδρο Νοσοκομειακών Ιατρών ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, Κ. Κατσιγιαννόπουλο και τον Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων ΓΝ-ΚΥ Λήμνου, Δ. Μανδρανή.
g3_10.JPG
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας περιηγήθηκε στους χώρους του νοσοκομείου, όπου συζήτησε με ασθενείς, αλλά και με εκπροσώπους άλλων εργαζομένων και τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ, Κ. Μαδυτινό.
Επίσης, η κα Γκάγκα επισκέφθηκε τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου της Λήμνου με την Πρόεδρο, Ε. Φαρμάκη, όπου συζήτησαν τα θέματα που τους απασχολούν.
Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων και της δοξολογίας, παρευρέθηκε στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδας.
Στη συνέχεια, η Αναπληρώτρια Υπουργός κατέθεσε στεφάνι στο χώρο του Ηρώου Πεσόντων και παρακολούθησε την παρέλαση στο νησί.
Τέλος, η κα Γκάγκα συζήτησε με τον Έπαρχο Λήμνου, Βλαττά Λαμπρινό και τον Δήμαρχο, Δημήτρη Μαρινάκη.
Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας αποχώρησε από την Λήμνο ικανοποιημένη, ενώ ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς του νησιού για την καθημερινή εξυπηρέτηση των ασθενών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης