Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Εσκεμμένα συκοφαντεί ο Βαξεβάνης τον Παπαθανάση - Ο ΣΥΡΙΖΑ έως τις εκλογές θα προσφέρει μόνο τοξικότητα

Γεωργιάδης: Εσκεμμένα συκοφαντεί ο Βαξεβάνης τον Παπαθανάση - Ο ΣΥΡΙΖΑ έως τις εκλογές θα προσφέρει μόνο τοξικότητα
"Ο ΣΥΡΙΖΑ έως τις εκλογές θα προσφέρει μόνο τοξικότητα", σύμφωνα με τον Άδ. Γεωργιάδη
Σχετικά Άρθρα
"Εσκεμμένα συκοφαντεί ο K. Βαξεβάνης τον N. Παπαθανάση, παίζοντας με τον πόνο των ανθρώπων που χρωστούν χρήματα στις τράπεζες και ψευδώς έγραψε ότι του έγινε κούρεμα -97% σε δάνειο 1,8 εκ στο οποίο ήταν εγγυητής", αναφέρει σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης.
Και εξηγεί πως ¨τα πραγματικά περιστατικά, το δάνειο το πήρε εταιρία, εξυπηρετείτο κανονικά για χρόνια, ο Νίκος ήταν και παραμένει συνεγγυητής μαζί με πολλούς άλλους και με πολλά ακίνητα υποθηκευμένα. Ο συμβιβασμός αφορά μόνον στην μεταβίβαση του μισού ενός διαμερίσματος αντικειμενικής αξίας 180.000€/90.000€ στο οποίο είχε 1η υποθήκη άλλη Τράπεζα αυτή που έδωσε το Στεγαστικό. Βάσει των νόμων πρώτα εξοφλείται το στεγαστικό και μετά πληρώνεται από ο,τι μένει η δεύτερη υποθήκη. Δηλ από τις 90.000 η 1η Τράπεζα λαμβάνει την μερίδα το λέοντος και η δεύτερη ό,τι απομείνει. Αυτό υπολογίστηκε στο ποσό του συμβιβασμού και πολλά έδωσε κατά την γνώμη μου. Εγγυητής παραμένει με το υπόλοιπο της περιουσίας του, το δάνειο είναι ακούρευτο και η Τράπεζα συνεχίζει κανονικά τις νομικές ενέργειες της είσπραξης του".
Μάλιστα, ο κ. Γεωργιάδης υπογραμμίζει ότι μέχρι τις εκλογές "μόνον τοξικότητα θα έχει να προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έχει τίποτε απολύτως να πει για το μέλλον της χώρας".
"Μην τους επιτρέπετε να σπιλώνουν έτσι ανθρώπους. Νίκο είμαστε όλοι μαζί σου σε αυτήν την αήθη επίθεση! - Ο ΣΥΡΙΖΑ έως τις εκλογές θα προσφέρει μόνο τοξικότητα", καταλήγει ο κ. Γεωργιάδης.
γεο.JPG

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης