Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ερώτηση - φωτιά από τον πρώην σύμβουλο Καραμανλή σε Μητσοτάκη για Αμυρά και τα αυθαίρετα στη Μύκονο - «Ερωτώ τον υποκριτή»

Ερώτηση - φωτιά από τον πρώην σύμβουλο Καραμανλή σε Μητσοτάκη για Αμυρά και τα αυθαίρετα στη Μύκονο - «Ερωτώ τον υποκριτή»
Ο σύμβουλος στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θέτει ερώτημα-«φωτιά» στον Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί υποκριτή

Στον απόηχο των άγριων επιθέσεων που έχουν δεχτεί αρχαιολόγοι από επιχειρηματίες της Μυκόνου -όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι- ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει τους ελέγχους και την αστυνόμευση. Μια ερώτηση-«βόμβα» ωστόσο του Νίκου Καραχάλιου προκαλεί πολλά ερωτηματικά για την κατάσταση που επικρατεί στο νησί των ανέμων. 

«Δεν νοείται να υπάρχει ένα νησί στο οποίο κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω του νόμου. Αυτή η κατάσταση αντιμετωπίζεται με αποφασιστικότητα» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο σύμβουλος στρατηγικής του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή θέτει ερώτημα-«φωτιά» στον Μητσοτάκη, τον οποίο μάλιστα αποκαλεί υποκριτή, βάζοντας στο κάδρο τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά.

«Ερωτώ τον υποκριτή Μητσοτάκη που λέει για τη Μύκονο ότι δεν νοείται να υπάρχει νησί οπου κάποιοι θεωρούν ότι είναι υπεράνω νόμου: ο Υφ. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ που συμμετείχες στη σύσκεψη διέμεινε στην τελευταία επίσκεψη του εκεί στο μεγαλύτερο αυθαίρετο του νησιού;» έγραψε σε ανάρτησή του.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης