Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τα Τέμπη

Σπίρτζης (ΣΥΡΙΖΑ): Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – Υπάρχουν πολιτικές ευθύνες για τα Τέμπη
Ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις από όλους υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως δεν είμαστε όλοι ίδιοι διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρ. Σπίρτζης κατά την έναρξη της ομιλίας του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή για τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη.
«Η σημερινή συνεδρίαση, με μόνο θέμα την σύμβαση 717 του 2014 για τη σηματοδότηση, με ευθύνη των βουλευτών της ΝΔ, πιστεύω ότι αδικεί το Κοινοβούλιο και την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας.
Θέλω να πιστεύω ότι οι συνάδελφοι της ΝΔ δεν υπηρετούν λογικές σκοπιμότητας.
Η λογική του όλοι είναι ίδιοι, όλοι έχουν ευθύνη σημαίνει ότι κανείς δεν θα έχει στο τέλος την ευθύνη.
Επειδή υπάρχουν πολιτικές ευθύνες.
Κατά τη γνώμη μου είναι οι συντηρητικές πολιτικές που έχουν οδηγήσει τον σιδηρόδρομο, σε όλη την Ευρώπη, σε μια κακή πορεία.
Υπάρχουν διαχρονικές παθογένειες στη χώρα μας που πρέπει να τις συζητήσουμε όμως υπάρχουν και ευθύνες που είναι προσωποποιημένες» είπε ο κ.Σπίρτζης.
«Ότι πω θα τεκμηριώνεται με έγγραφα και όχι με προσεγγίσεις δικές μου» είπε ο πρώην υπουργός.
«Επειδή 57 οικογένειες που ζουν το δράμα της απώλειας των παιδιών τους και ολόκληρος ο ελληνικός λαός περιμένει απαντήσεις απ’ όλους μας για το τι έγινε και τι δεν έγινε νομίζω ότι είναι χρέος όλων μας να εισφέρουμε σε αυτό με αλήθεια.
Από την άλλη μέρα του δυστυχήματος υπήρχε η μεθόδευση να διαχυθούν ευθύνες πριν καν ταφούν οι 57 αδικοχαμένοι συμπολίτες μας, νέα παιδιά, εργαζόμενοι», είπε ο κ.Σπίρτζης καταγγέλλοντας τα δημοσιεύματα εις βάρος τους για το ότι δεν είχε μιλήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης