Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η ΕΛΑΣ απαντά στα βέλη του πρώην αρχηγού: Κατανοητή η ανθρώπινη πικρία αλλά το ΚΥΣΕΑ αποφασίζει

Η ΕΛΑΣ απαντά στα βέλη του πρώην αρχηγού: Κατανοητή η ανθρώπινη πικρία αλλά το ΚΥΣΕΑ αποφασίζει
«Η απόφαση για τον ορισμό νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ανήκει στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο με αυτή την αρμοδιότητα, το ΚΥΣΕΑ», αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Σχετικά Άρθρα
Την αιχμηρή ανακοίνωση του πρώην αρχηγού της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνου Σκούμα, σχολιάζουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Αναφέρουν, πως η απόφαση για την αντικατάστασή του ελήφθη με μόνο γνώμονα την βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών.
«Η απόφαση για τον ορισμό νέου αρχηγού της ΕΛΑΣ ανήκει στο ανώτατο κυβερνητικό όργανο με αυτή την αρμοδιότητα, το ΚΥΣΕΑ και πάρθηκε, ομόφωνα, με μόνο γνώμονα την βελτίωση και την πιο θετική και αποτελεσματική εφαρμογή των σύγχρονων επιχειρησιακών σχεδίων της Ελληνικής Αστυνομίας για την ασφάλεια των πολιτών», επισημαίνουν οι κύκλοι του υπουργείου.
«Είναι κατανοητή ασφαλώς κι η ανθρώπινη πικρία αλλά θα πρέπει να γίνει σεβαστή η κυβερνητική απόφαση και ο συλλογικός στόχος της», αναφέρουν κύκλοι του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης