Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκέρτσος για Τέμπη: Ευθύνες υπάρχουν, δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο στο παρελθόν - Η Ελλάδα αυτή δεν μας εκφράζει

Σκέρτσος για Τέμπη: Ευθύνες υπάρχουν, δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο στο παρελθόν - Η Ελλάδα αυτή δεν μας εκφράζει
«H Ελλάδα αυτή δεν μας εκφράζει. Η ευθύνη μας είναι να την αλλάξουμε», τόνισε ο Άκης Σκέρτσος
«Ευθύνες υπάρχουν, δεν θα δείξουμε με το δάχτυλο στα παρελθόν για να αποδώσουμε ευθύνες σε προηγούμενες κυβερνήσεις, αλλά θα αναλάβουμε εμείς την ευθύνη να αλλάξουμε τα πράγματα», τόνισε ο Υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος.
Ο κ. Σκέρτσος μιλώντας στον ΑΝΤ1 για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη σημείωσε πως «κάναμε προσπάθεια ανάταξης των ελληνικών σιδηροδρόμων, αλλά δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας». Αναφέρθηκε στο σύστημα τηλεδιοίκησης και τις ενέργειες που έγιναν για να ολοκληρωθεί από τη σημερινή Κυβέρνηση που το παρέλαβε με μόλις το 18% του έργου ολοκληρωμένο από την προηγούμενη, υπογραμμίζοντας ότι σε λίγους μήνες θα είναι απόλυτα έτοιμο.
Όπως είπε χαρακτηριστικά, «η Ελλάδα αυτή δεν μας εκφράζει. Η ευθύνη μας είναι να την αλλάξουμε».

Για παραίτηση Καραμανλή

Με αφορμή την παραίτηση του Κ. Καραμανλή , ανέφερε ότι «αν και αυτονόητη, δεν είναι συνηθισμένη στη χώρα μας η αυθημερόν παραίτηση και η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης», ενώ στο ενδεχόμενο να είναι και εκ νέου υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές ο κ. Καραμανλής, ανέφερε ότι «αν θέλει να κριθεί από τους πολίτες θα πρέπει να του δώσουμε το δικαίωμα να το κάνει.

Για επίθεση κατά Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Τέλος, με αφορμή την επίθεση κατά του Γ. Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια, ο κ. Σκέρτσος το χαρακτήρισε «απόλυτα καταδικαστέο» και τόνισε ότι «η πολιτική βία δεν έχει χώρο σε καμιά δημοκρατία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης