Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νέο άδειασμα σε Καραμανλή για εκλογές - Κουμουτσάκος: Στη θέση του, δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές

Νέο άδειασμα σε Καραμανλή για εκλογές - Κουμουτσάκος: Στη θέση του, δεν θα μπορούσα να είμαι υποψήφιος στις εκλογές
Κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή στις επικείμενες εκλογές, έχει ταχθεί και ο Θεόδωρος Ρουσόπουλος
Σχετικά Άρθρα
Ακόμα ένας βουλευτής της ΝΔ τάσσεται κατά της υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, στις επικείμενες εκλογές.
Ο λόγος για τον Γιώργο Κουμουτσάκο, ο οποίος δήλωσε πως εάν ο ίδιος ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή, δεν θα μπορούσε συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχει στην εκλογική διαδικασία.
«Αν ήμουν εγώ σε ανάλογη θέση δεν θα μπορούσα συναισθηματικά και ψυχολογικά να συμμετέχω στην εκλογική διαδικασία» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στο Action 24. Επίσης, ο κ. Κουμουτσάκος σχολίασε πως ο κ. Καραμανλής έχει κάθε δικαίωμα να θέσει εαυτόν υποψήφιο και να κριθεί από τον κόσμο στις κάλπες.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπουργός Υποδομών υπέβαλε την παραίτηση του μετά το σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, που άφησε πίσω του 57 νεκρούς, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη. Παρ' όλα αυτά, ο ίδιος θα περιλαμβάνεται στα ψηφοδέλτια της ΝΔ, κάτι που άλλωστε παραδέχθηκε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. «Είπα ότι δεν είναι στις προθέσεις της ΝΔ ή του κ. Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος.
Το δεύτερο που θέλω να σας πω είναι ότι καταλαβαίνω και την αυθόρμητη αντίδραση και πολύ περισσότερο τα υπονοούμενα ορισμένων που σπεύδουν να το εργαλειοποιήσουν.
Θα είμαι ειλικρινής. Η πολιτική ευθύνη είναι ένα πράγμα, η οποία ανελήφθη από τον πρώην υπουργό, τον κ. Καραμανλή. Ο πρωθυπουργός και η ΝΔ δεν θα διορίσουν βουλευτή τον κ. Καραμανλή, θα του δοθεί η δυνατότητα να κριθεί σε πολιτικό επίπεδο από τους ψηφοφόρους, από τον ελληνικό λαό. Αυτοί θα αποφασίσουν αν θα τον εκλέξουν ξανά βουλευτή ή όχι. Δεν πάρθηκε απόφαση επιβολής ντε και καλά του κ. Καραμανλή στην επόμενη Βουλή» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μιλώντας στον Real FM.

Κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή, ο Ρουσόπουλος

Ο πρώτος που τάχθηκε «ανοιχτά» κατά της υποψηφιότητας Καραμανλή ήταν ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο οποίος έφερε ως παράδειγμα τι είχε κάνει ο ίδιος στις εκλογές του 2009. «Δεν θα του πω εγώ τι θα κάνει. Εγώ είπα το 2009 στον Κώστα Καραμανλή ότι δεν θα είμαι υποψήφιος. Το 2008 είχα κατηγορηθεί αδίκως για μια αθλιότητα. Με αθώωσαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, το ΠΑΣΟΚ και η δικαιοσύνη καταδίκασε τους συκοφάντες μου. Θα ήταν όμως, μια κατάσταση που δεν θα μπορούσα να την παλέψω. Ας υποθέσουμε ότι ο Κώστας Καραμανλής τα έχει κάνει όλα τέλεια. Τα φώτα, όμως, έχουν στραφεί όχι αδίκως στην κυβέρνηση και τον Κώστα Καραμανλή».
Ο Θοδωρής Ρουσόπουλος ανέφερε ακόμα ότι δεν τόλμησε να πάει στην κηδεία του σιδηροδρομικού που βρήκε τραγικό θάνατο στο δυστύχημα των Τεμπών αν και με τον πατέρα του ήταν συμμαθητές και φίλοι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης