Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Πανικόβλητη η κυβέρνηση σαμποτάρει τις κινητοποιήσεις κλείνοντας το Μετρό - Δεν πτοούμαστε, θα περπατήσουμε

ΜέΡΑ25: Πανικόβλητη η κυβέρνηση σαμποτάρει τις κινητοποιήσεις κλείνοντας το Μετρό - Δεν πτοούμαστε, θα περπατήσουμε
"Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αλλεργική σε οποιαδήποτε εκδήλωση λαϊκής αντίδρασης", αναφέρει το ΜέΡΑ25
Σχετικά Άρθρα
«Πανικόβλητη η κυβέρνηση σαμποτάρει τις κινητοποιήσεις κλείνοντας το μετρό», αλλά «δεν πτοούμαστε, θα περπατήσουμε», αναφέρει το ΜέΡΑ25, με αφορμή την απόφαση της ΕΛ.ΑΣ. να παραμείνουν κλειστοί οι σταθμοί «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο», «Ομόνοια», «Μοναστηράκι» και «Ευαγγελισμός».
Το ΜέΡΑ25 σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ύστερα από την απόφαση της Ελληνικής Αστυνομίας να κλείσει τους κεντρικούς σταθμούς του μετρό για να δυσκολέψει τη συμμετοχή στην διαδήλωση της γενικής απεργίας, επικοινώνησε με το γραφείο του Αρχηγού της αστυνομίας απαιτώντας, επιφυλασσόμενο και νομικές ενέργειες, οι σταθμοί να παραμείνουν ανοιχτοί.
«Είναι γνωστό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι αλλεργική σε οποιαδήποτε εκδήλωση λαϊκής αντίδρασης. Οι απελπισμένες κινήσεις της ΕΛ.ΑΣ. δεν πρόκειται όμως να σταματήσουν τον λαό από το να δώσει σήμερα το παρόν», προσθέτει το ΜέΡΑ25 και σημειώνει πως «οι μόνοι κοντινοί σταθμοί που λειτουργούν αυτή τη στιγμή είναι: Θησείο, Βικτώρια, Ακρόπολη, Μεταξουργείο, Μέγαρο Μουσικής (ΗΣΑΠ 11-5, Μετρό 12-4)».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης