Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πελώνη για Τέμπη: Την Τετάρτη 8/3 απαντήσεις και παρεμβάσεις Γεραπετρίτη – Μοναδικό θέμα στο υπουργικό συμβούλιο (9/3) το δυστύχημα

Πελώνη για Τέμπη: Την Τετάρτη 8/3 απαντήσεις και παρεμβάσεις Γεραπετρίτη – Μοναδικό θέμα στο υπουργικό συμβούλιο (9/3) το δυστύχημα
Ο Γ. Γεραπετρίτης θα παραχωρήσει την Τετάρτη 8/3 στις 11:00 το πρωί συνέντευξη τύπου
Σχετικά Άρθρα
Αύριο, Τετάρτη 8/3, θα δοθούν πολλές απαντήσεις και θα ανακοινωθούν παρεμβάσεις στους σιδηροδρόμους, στη συνέντευξη Τύπου του υπουργού Επικρατείας, αρμόδιου για θέματα υποδομών και μεταφορών, Γ. Γεραπετρίτη, όπως ανέφερε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος , Αρ. Πελώνη.
Η κα Πελώνη μιλώντας στο ΣΚΑΪ 100,3 τόνισε ότι όλες οι ευθύνες θα διερευνηθούν και θα αποδοθούν σε όλα τα επίπεδα, αλλά κα πως ο πρωθυπουργός, Κ. Μητσοτάκης, δεν κρύφτηκε, ζήτησε συγγνώμη και προσωπικά και εκ μέρους του πολιτικού συστήματος για τις πολιτικές παθογένειες.
Ακόμη, η κα Πελώνη ανέφερε ότι μοναδικό θέμα του υπουργικού συμβουλίου που θα συνεδριάσει την Πέμπτη 9/2 θα είναι το θέμα των σιδηροδρόμων, σημειώνοντας πως η σκέψη όλων είναι μόνο στους ανθρώπους που χάθηκαν άδικα και τις οικογένειές τους.
«Συμπαραστεκόμαστε, κάνουμε ό,τι μπορούμε να τους στηρίξουμε, δεν θα μπορούσε το υπουργικό της Πέμπτης να έχει άλλο αντικείμενο εκτός από το δυστύχημα και παρεμβάσεις στους σιδηροδρόμους άμεσες και μεσοπρόθεσμες», είπε χαρακτηριστικά.
Τέλος , για την Ειδική Επιτροπή για τη διερεύνηση και ανάδειξη των συστημικών προβλημάτων και δυσλειτουργιών, που οδήγησαν στη σιδηροδρομική τραγωδία των Τεμπών, διευκρίνισε ότι δεν υποκαθιστά το έργο της Δικαιοσύνης και στόχος της είναι η αποτίμηση της συγκεκριμένης υπόθεσης και των διαχρονικών παθογενειών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης