Τελευταία Νέα
Πολιτική

Η Κομισιόν στέλνει στην Ελλάδα ειδικούς για τους σιδηρόδρομους - Επικοινωνία von der Leyen με Μητσοτάκη

Η Κομισιόν στέλνει στην Ελλάδα ειδικούς για τους σιδηρόδρομους - Επικοινωνία von der Leyen με Μητσοτάκη
Στον απόηχο του πολύνεκρου σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη, η πρόεδρος της Κομισιόν είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα
Ειδικούς για τους σιδηρόδρομους στέλνει στην Ελλάδα, η Κομισιόν, μετά και το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη με τη μετωπική σύγκρουση δύο αμαξοστοιχίων.
Mε ανάρτηση της στο twitter, η πρόεδρος της Κομισιόν, Ursula von der Leyen, ανακοίνωσε την τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την παροχή στην Ελλάδα τεχνικής υποστήριξης για την ασφάλεια των σιδηροδρόμων.
«Συζήτησα με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, για την πρόσθετη τεχνική υποστήριξη προς την Ελλάδα για εκσυγχρονισμό και βελτίωση της ασφάλειας των σιδηροδρόμων. Εμπειρογνώμονες της Επιτροπής και του Οργανισμού Σιδηροδρόμων της ΕΕ μεταβαίνουν αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα. Η ασφάλεια των σιδηροδρόμων είναι υψίστης σημασίας» αναφέρει η πρόεδρος της Κομισιόν στην ανάρτηση της στο twitter.

Από την πλευρά του, ο πρωθυπουργός ευχαρίστησε την πρόεδρο της Κομισιόν για την «άμεση αντίδραση στο αίτημα μας» και δήλωσε ότι αξιοποιηθούν όλοι οι διαθέσιμοι πόροι.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης