Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ο γιος Ντογιάκου, μετακλητός συνεργάτης του Καραμανλή από το 2019: Το παραδέχθηκε ο Οικονόμου

Ο γιος Ντογιάκου, μετακλητός συνεργάτης του Καραμανλή από το 2019: Το παραδέχθηκε ο Οικονόμου
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο από τη στιγμή που παραιτήθηκε ο υπουργός Υποδομών παύει και η μετακλητή σχέση
Σχετικά Άρθρα
Στην παραδοχή πως ο γιος του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου, Ισίδωρου Ντογιάκου, είναι μετακλητός υπάλληλος στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, προέβη ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ειδικότερα, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο κ. Οικονόμου ρωτήθηκε σχετικά για το αν υπάρχει ασυμβίβαστο, είπε: «Ο κ. Ντογιάκος υιός, είναι μετακλητός συνεργάτης από το 2019 του παραιτηθέντος Υπουργού κ. Κώστα Καραμανλή. Παραιτούμενος ο Υπουργός παύει και η μετακλητή σχέση, νομίζω.
Αλλά εδώ μιλάμε για ένα ζήτημα το οποίο νομίζω πρέπει να το αντιμετωπίζουμε πέρα και πάνω από τέτοιου είδους προσεγγίσεις».

Νέα παραγγελία από τον κ. Ντογιάκο

Εν τω μεταξύ, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ισίδωρος Ντογιάκος, με νέα παραγγελία προς τον επικεφαλής της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, ζητά την εις βάθος και προς πάσα κατεύθυνση διερεύνηση των αιτιών για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Στην νέα παραγγελία γίνεται για απόδοση ευθυνών στους υπαίτιους «όποιοι και αν είναι, όπου και αν ανήκουν, από όπου και αν προέρχονται, ό,τι και να εκπροσωπούν». Μάλιστα, ο κ. Ντογιάκος ζητά να αγνοηθούν «ψίθυροι και κραυγές, από οπουδήποτε και αν προέρχονται, οποιουσδήποτε και αν εξυπηρετούν».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης