Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στα Τέμπη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Παφίλη: Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες

Στα Τέμπη κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Θ. Παφίλη: Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες
"Yπάρχουν τεράστιες ευθύνες και δεν μπορούν να αποδοθούν μόνο σε ανθρώπινα λάθη", τόνισε ο Θ. Παφίλης
"Εκφράζουμε την οργή μας, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες", δήλωσε από τον τόπο της πολύνεκρης σύγκρουσης των τρένων στα Τέμπη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θ. Παφίλης.
Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Θ. Παφίλη, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και τον Γ. Λαμπρούλη, αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή Λάρισας, μετέβη στον τόπο του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη και ενημερώθηκε για την κατάσταση από τους υπεύθυνους του Πυροσβεστικού Σώματος.
Ο κ. Παφίλης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους εξέφρασε τη θλίψη και τα συλλυπητήρια για το τραγικό δυστύχημα στις οικογένεις των θυμάτων, ανάρρωση στους τραυματίες, αλλά και οργή λέγονατς "πως είναι δυνατον να χάνονται άδικα πολλοί άνθρωποι το 2023, υπάρχουν τεράστιες ευθύνες και δεν μπορούν να αποδοθούν μόνο σε ανθρώπινα λάθη. Στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά και τον Ιούλιο, υπήρχε ανακοίνωση των εργαζομένων που έλεγε ότι όπου να ΄ναι έρχεται μεγάλο ατύχημα γιατί υπαρχουν τεράστια προβλήματα και στη συντήρηση των γραμμών και στα συστήματα ασφαλείας και στη σήμανση και στο προσωπικό".
Ο κ. Παφίλης καταλόγισε διαχρονικές ευθύνες στις κυβερνήσεις για τα προβλήματα στις σιδηροδρομικές μεταφορές και τόνισε ότι οι ιδιωτικοποιήσεις είχαν αρνητικά αποτελέσματα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης