Τελευταία Νέα
Πολιτική

Από το «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών» στο δυστύχημα στα Τέμπη - Τα... δάκρυα του Καραμανλή

Από το «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών» στο δυστύχημα στα Τέμπη - Τα... δάκρυα του Καραμανλή
Ο υπουργός Υποδομών επεσήμανε ότι επί του παρόντος δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των νεκρών
Σχετικά Άρθρα
Συναισθηματικά φορτισμένος και εμφανώς συγκινημένος εμφανίστηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, στις δηλώσεις του από τα Τέμπη, στο σημείο όπου σημειώθηκε το σιδηροδρομικό δυστύχημα με τουλάχιστον 36 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.
Ο καθ' ύλιν αρμόδιος υπουργός έκανε λόγο για «συγκλονιστικές εικόνες», για «μια πραγματικά θλιβερή ημέρα» και επεσήμανε ότι επί του παρόντος δεν είναι γνωστός ο αριθμός των νεκρών. «Ό,τι πούμε τώρα είναι πρώιμο και με αυτόν τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους νεκρούς που χάθηκαν» είπε ο υπουργός Υποδομών και κάπου εκεί... δάκρυσε.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Καραμανλής επεσήμανε «σήμερα είναι μια πραγματικά θλιβερή ημέρα. Και σήμερα όσοι έχουμε βρεθεί εδώ εκφράζουμε την οδύνη και τη θλίψη διότι οι σκηνές που βλέπουμε είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Αυτή τη στιγμή οι σκέψεις όλων βρίσκονται στα θύματα και στις οικογένειές τους. Γνωρίζετε και καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια πολύ δύσκολη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τον ακριβή αριθμό των θυμάτων» είπε ο Κώστας Καραμανλής και συνέχισε: «Εγώ θέλω και είμαι υποχρεωμένος να πω ένα πράγμα: Θα διερευνήσουμε με απόλυτη σοβαρότητα και διαφάνεια τα αίτια αυτού του τραγικού συμβάντος. Ό,τι πούμε τώρα είναι πρώιμο και με αυτόν τον τρόπο θα σας έλεγα ότι βεβηλώνουμε τους νεκρούς που χάθηκαν».

Βέβαια αν και ο αρμόδιος υπουργός εμφανίστηκε δακρυσμένος στις κάμερες, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τη διαβεβαίωση του ίδιου ότι «δεν παίζουμε με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα». Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις προειδοποιήσεις των μηχανοδηγών για τα προβλήματα που υπάρχουν στη λειτουργία του σιδηροδρομικού δικτύου...
Υπενθυμίζεται ότι οι μηχανοδηγοί έχουν καταγγείλει ότι τα συστήματα ασφαλείας δεν λειτουργούν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης