Τελευταία Νέα
Πολιτική

Οικονόμου για εκλογές: Την Παρασκευή (3/3) θα πάρετε τις απαντήσεις σας για το θέμα

Οικονόμου για εκλογές: Την Παρασκευή (3/3) θα πάρετε τις απαντήσεις σας για το θέμα
Την Παρασκευή (3/3/2023) θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό
Σχετικά Άρθρα

Την ανακοίνωση της ημερομηνίας των εκλογών την προσεχή Παρασκευή (3/3/2023) προανήγγειλε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.
Ειδικότερα, σε ερώτηση των δημοσιογράφων σχετικά με το αν το υπουργικό της Παρασκευής θα είναι το τελευταίο της παρούσας κυβέρνησης, αλλά και αν θα υπάρξει αύξηση – έκπληξη στον κατώτατο μισθό, ο κ. Οικονόμου απάντησε: «Στο υπουργικό της Παρασκευής θα πάρετε τις απαντήσεις σας για όλα αυτά τα ερωτήματα».

Επίθεση σε ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη

Κατά την έναρξη της τοποθέτησης του, ο κ. Οικονόμου επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με τον Παύλο Πολάκη αλλά και την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον Νίκο Παππά.
«Η απόφαση για τον κ. Παππά και το φασιστικό ξέσπασμα του κ. Πολάκη καταδεικνύουν την ίδια όψη του ίδιου νομίσματος. Τον πολακισμό, τον εξέθρεψε από το 2014, ο κ. Τσίπρας που προκειμένου να κάνει τα πάντα για να βγει πρωθυπουργός υιοθέτησε τη ρήση του Μάο Τσε Τουνγκ: "μεγάλη αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση"» είπε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε «τότε, ο κ. Τσίπρας δημιούργησε έναν πολτό με χαρακτηριστικά λατινοαμερικανικής μπανανίας, προσπαθώντας να φυλακίσει στελέχη της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ – Νέας Δημοκρατίας. Δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμα και με τα άκρα για τον νέο εκλογικό νόμο», υπογράμμισε χαρακτηριστικά και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να διαγράψει τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαγραφή Πολάκη

Εξάλλου, ο κ. Οικονόμου κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να διαγράψει τον Παύλο Πολάκη. «Ο κ. Τσίπρας οφείλει όχι μόνο να διαγράψει τον κ. Πολάκη, αλλά να αποκηρύξει λόγω και έργω τον πολακισμό. Επιβάλλεται και η απομάκρυνση από τον ΣΥΡΙΖΑ του καταδικασμένου Νίκο Παππά», είπε και τόνισε ότι για να κρατά τον πρώην υπουργό στα ψηφοδέλτια με κάτι θα πρέπει να τον κρατάει! «Προκειμένου να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας επέλεξε τον εθνικολαϊκισμό, προσπάθησε να φυλακίσει με κουκουλοφόρους μάρτυρες και προκατασκευασμένες κατηγορίες στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, δεν δίστασαν να συνεργαστούν ακόμη και με τα άκρα, για να ελέγξουν τα Μέσα Ενημέρωσης ανέλαβε ο κ. Παππάς. Σήμερα μετά την καταδίκη Παππά, ετοιμάζονται να εκδιώξουν τον κ.Πολάκη. Ο κ.Τσίπρας να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για την κατρακύλα», προσέθεσε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης