Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κοινό σημείο συνάντησης Μητσοτάκη και Τσίπρα, αλλά σε διαφορετικό χρόνο - Το σημερινό τους πρόγραμα

Κοινό σημείο συνάντησης Μητσοτάκη και Τσίπρα, αλλά σε διαφορετικό χρόνο - Το σημερινό τους πρόγραμα
Το μεσημέρι ο Α. Τσίπρας στο συνέδριο, το απόγευμα ο Κ. Μητσοτάκης
Στο συνέδριο για την Υγεία που διεξάγεται σήμερα, Τρίτη 28/2, θα βρεθεί τόσο ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, αν και δεν συμπίπτουν χρονικά οι ώρες που θα παραστούν, αφού τη στιγμή που θα βρίσκεται εκεί, ο δεύτερος θα είναι στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ για το θέμα Πολάκη.

Το πρόγραμμα Μητσοτάκη

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί στις 11:00 τον δήμο Αχαρνών Αττικής.
Το απόγευμα στις 18:00 θα λάβει μέρος σε συζήτηση στο Συνέδριο με θέμα «ygeiamou 2023 - Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον 'Ανθρωπο».

Η ημέρα του Τσίπρα

Στο ίδιο συνέδριο «ygeiamou 2023: Σύγχρονο Σύστημα Υγείας με επίκεντρο τον Άνθρωπο», στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος, θα παραστεί νωρίτερα σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας.
Ειδικότερα, ο κ. Τσίπρας στις 14:45 – 15:30 θα συμμετάσχει σε συζήτηση με θέμα "Η επόμενη ημέρα για την Υγεία".
Στις 17:00 το απόγευμα ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στη συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ. Αναμένεται να ζητήσει την παραπομπή του Παύλου Πολάκη στην Επιτροπή Δεοντολογίας αναφορικά με τη στάση της συστηματικής παραβίασης από πλευράς του των κανόνων συλλογικότητας και δημοκρατικής λειτουργίας του κόμματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης