Τελευταία Νέα
Πολιτική

H αντίδραση Παππά για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου: Η δίκη αυτή ήταν πολιτική

H αντίδραση Παππά για την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου: Η δίκη αυτή ήταν πολιτική
Ο Νίκος Παππάς υποστηρίζει πως η δίκη έγινε για να «χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι»
Σχετικά Άρθρα
Για «πολιτική δίκη» έκανε λόγο ο πρώην υπουργός, Νίκος Παππάς, σχολιάζοντας την απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, που τον έκρινε ένοχο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών και του επέβαλε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή.
Σε ανάρτηση του στο twitter, ο κ. Παππάς σχολιάζει, μεταξύ άλλων, ότι η δίκη «έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους "γαλάζιους κοριούς" και τις "γαλάζιες ακρίδες". Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το Σύνταγμα».

Το σχόλιο του Νίκου Παππά

Πιο αναλυτικά, ο κ. Παππάς αναφέρει στη δήλωση του: «Όπως με NOVARTIS και SIEMENS.
Η απόφαση του ειδικού δικαστηρίου είναι στο πνεύμα των αποφάσεων για τις υποθέσεις NOVARTIS και SIEMENS.
Φαίνεται ότι για κάποιους δικαστές αθώος είναι όποιος ζημιώνει το δημόσιο και ένοχος όποιος με τις ενέργειες του εξασφαλίζει χρήματα για το δημόσιο.
Για κάποιους δεν είχε καμία σημασία ούτε η αθώωση Κρέτσου για την ίδια υπόθεση, ούτε η εισαγγελική πρόταση που διέλυσε το κατηγορητήριο. Είναι απόλυτα ξεκάθαρο. Η δίκη αυτή ήταν πολιτική.
Έγινε για να κρύψει ο Μητσοτάκης τη λεηλασία του δημοσίου χρήματος, τους "γαλάζιους κοριούς" και τις "γαλάζιες ακρίδες". Η δίκη αυτή έγινε επειδή πλούσιοι συμπολίτες μας πλήρωσαν ψηφισμένους φόρους και αναγκάστηκαν να τηρήσουν το σύνταγμα.
Η δίκη αυτή έγινε για να χτυπηθεί η παράταξη μας και να μην ξαναπληρώσουν οι πλούσιοι. Αλλά για αυτό δε θα αποφασίσουν κάποιοι δικαστές. Θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Ο οποίος με την εντολή του θα φέρει δικαιοσύνη παντού.
Έχουμε κάνει το καθήκον μας και θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε το δημόσιο συμφέρον».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης