Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Θετικό» το Μαξίμου για debate Μητσοτάκη με Τσίπρα - Οικονόμου: Τηλεμαχίες γινόταν σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις

«Θετικό» το Μαξίμου για debate Μητσοτάκη με Τσίπρα - Οικονόμου: Τηλεμαχίες γινόταν σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις
Σχετικά με τις εκλογές, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε ότι θα ενημερώσει ο πρωθυπουργός για την ημερομηνία με τον πιο επίσημο τρόπο
Σχετικά Άρθρα
Καθώς έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την προκήρυξη των εκλογών, έχει ανοίξει η συζήτηση για τη διεξαγωγή ή όχι debate μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, δεδομένου ότι στην προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση δεν διοργανώθηκε τηλεμαχία.
Κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ερωτηθείς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, εάν είναι αρνητικός σε debate Μητσοτάκη – Τσίπρα, απάντησε «όχι, βέβαια». Ειδικότερα, με αφορμή τη δική του τηλεμαχία με την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, ο κ. Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά, επεσήμανε πως όταν αρχίσει η προεκλογική περίοδος, όλοι θα έχουν την ευκαιρία, προσθέτοντας ότι υπάρχουν διαβουλεύσεις και συζητήσεις κατά τη διάρκεια της εκλογικής αναμέτρησης.
«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ένα από τα ζητούμενα διαβούλευσης των κομμάτων είναι και ο πολιτικός διάλογος, η τηλεμαχία μεταξύ των αρχηγών όλων των κομμάτων και ενδεχομένως και ανάμεσα στους αρχηγούς των δυο κομμάτων που προηγούνται.
Αυτό γινόταν σε όλες τις προεκλογικές αναμετρήσεις και θα γίνει και τώρα.
Είχαμε την δυνατότητα και την ευκαιρία κατά την διάρκεια της κυβερνητικής θητείας να δουν οι Έλληνες πολίτες αρκετές πολιτικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στον πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης που δεν είχαμε ξαναδεί» είπε χαρακτηριστικά.
Πάντως, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας, έχει -πολλάκις- καλέσει τον πρωθυπουργό σε debate. Ωστόσο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ακόμα ικανοποιήσει το… αίτημα του.

Οι εκλογές

Όσον αφορά τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών, μετά μάλιστα και τις τελευταίες δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι οι εκλογές δεν θα αργήσουν να έρθουν, ο κ. Οικονόμου επεσήμανε πως «ό,τι λέει ο πρωθυπουργός το εννοεί». Ο ίδιος επεσήμανε ότι η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών θα γίνει με τον πιο επίσημο τρόπο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ενώ σε σχετική ερώτηση πόσα ακόμα υπουργικά συμβούλια θα γίνουν, απάντησε ότι αυτά γίνονται ανάλογα με την τακτικότητα των θεμάτων και σε κάθε περίπτωση θα συνεχίσουν έως ότου διαλυθεί η Βουλή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης