Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Εκατοντάδες χιλιάδες οι αιτήσεις στην πλατφόρμα του market pass – Έχουν εγκριθεί 115.000

Γεωργιάδης: Εκατοντάδες χιλιάδες οι αιτήσεις στην πλατφόρμα του market pass – Έχουν εγκριθεί 115.000
Σεβαστή η απόφαση του Κ. Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις εκλογές είπε ο κ.Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα
Την θέση πως οι αιτήσεις μέχρι στιγμής στην πλατφόρμα του market pass είναι εκατοντάδες χιλιάδες και ότι περίπου 115.000 έχουν ήδη εγκριθεί διατύπωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης που, με αφορμή το Market pass έκανε λόγο για ψίχουλα, ο κ.Γεωργιάδης ανέφερε «εάν είναι ψίχουλα το 10% στην τσέπη, τότε είναι ψίχουλα και το 10% στην αύξηση των τροφίμων».
Αναφερόμενος στην περίπτωση της Ισπανίας που μείωσε τον ΦΠΑ, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι η ισπανική κυβέρνηση τώρα που διαπίστωσε ότι ενώ το εν λόγω μέτρο τους κοστίζει 700 εκατομμύρια, στον καταναλωτή έφτασαν μόνο τα 40 εκατομμύρια.
«Αυτός είναι και ο λόγος που οι Ισπανοί εξετάζουν να επαναφέρουν τον ΦΠΑ στο σημείο που ήταν και να διανείμουν τα χρήματα απευθείας στους πολίτες» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης.
Ερωτηθείς για την απόφαση του κ. Καραμανλή να μην είναι υποψήφιος στις προσεχείς εκλογές, ανέφερε ότι πρόκειται για μία προσωπική απόφαση που είναι σεβαστή.
«Η ανακοίνωσή του ήταν σαφής και χωρίς πολιτικές αιχμές καθώς δήλωσε ότι στηρίζει την παράταξη», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης