Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βόμβα Πολάκη: Δεν κατεβαίνω στις εκλογές εάν δεν είναι υποψήφιος ο Χαιρετάκης

Βόμβα Πολάκη: Δεν κατεβαίνω στις εκλογές εάν δεν είναι υποψήφιος ο Χαιρετάκης
Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν, δεν περιλαμβάνεται ο Μιχάλης Χαιρετάκης
Σχετικά Άρθρα
Πρόβλημα ανέκυψε στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Παύλο Πολάκη να ανακοινώνει, πως δεν θα είναι υποψήφιος, εάν δεν είναι στα ψηφοδέλτια του νομού Χανίων ο Μιχάλης Χαιρετάκης.
Ο Παύλος Πολάκης με ανάρτησή του εκφράζει τη διαμαρτυρία του για το ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοινώθηκαν, δεν περιλαμβάνεται ο Μιχάλης Χαιρετάκης.
Μάλιστα δηλώνει πως εάν δεν συμπεριληφθεί, τότε δεν ισχύει ούτε η δική του υποψηφιότητα. «Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω», γράφει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προφανώς από «λάθος» ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ δεν συμπεριελήφθη παρά τη χθεσινή εισήγηση της πολιτικής γραμματείας στην ανακοίνωση των ονομάτων για τους υποψήφιους του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Χανιά. Μέχρι να διορθωθεί το «λάθος» δεν ισχύει ούτε η δική μου υποψηφιότητα . Εγώ φίλους και συντρόφους δεν πουλάω ,επειδή κάποιοι έχουν ανασφάλειες και συμπεριφέρονται με όρους διαδρόμου!
Θα λυθούν στην πολιτική γραμματεία και στην Κεντρική Επιτροπή ΟΛΑ!!», γράφει ο κ. Πολάκης.

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ για Πολάκη

Κύκλοι του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζουν, πως οι αποφάσεις για τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι συλλογικές.
Προσθέτουν δε πως την τελική απόφαση για τη κατάρτισή τους έχουν τα όργανα του κόμματος.
Επίσης αναφέρουν πως η συμμετοχή στα ψηφοδέλτια είναι εθελοντική για όλα τα στελέχη, βουλευτές και υποψήφιους βουλευτές, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, και όποιος διαφωνεί με τις συλλογικές αποφάσεις, έχει κάθε δικαίωμα να μη συμμετάσχει σε αυτά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης