Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου σε ΝΔ: Απύθμενο θράσος και αλαζονεία – Η ιστορία δεν γράφεται από υπηρέτες συμφερόντων

Σφοδρή επίθεση Παπανδρέου σε ΝΔ: Απύθμενο θράσος και αλαζονεία – Η ιστορία δεν γράφεται από υπηρέτες συμφερόντων
«Η ιστορία, δεν ξαναγράφεται από υπηρέτες συμφερόντων και κατεστημένων και από πολιτικούς και κόμματα που προσβάλλουν τη δημοκρατία και τη νοημοσύνη κάθε δημοκράτη πολίτη», επισήμανε ο πρώην πρωθυπουργός
Σχετικά Άρθρα
Σκληρή απάντηση από τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου στη ΝΔ η οποία νωρίτερα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για την ένταξη της χώρας σε καθεστώς μνημονίων.
Το ΠΑΣΟΚ έσωσε τη χώρα ενώ η ΝΔ ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί με τις πελατειακές απευθείας αναθέσεις, κρυπτόμενη πίσω από την πόλωση, σημείωσε στο Twitter ο κ. Παπανδρέου.
«Χρειάζεται απύθμενο θράσος και αλαζονεία να ασκεί κριτική στην Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έσωσε τη χώρα, η ηγεσία ενός κόμματος,που και σήμερα εξακολουθεί να λειτουργεί με τις πελατειακές απευθείας αναθέσεις, κρυπτόμενη πίσω από την πόλωση - που καλλιεργούν μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ, αντί να μεριμνά για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων», σημειώνει ο κ. Παπανδρέου και προσθέτει:
«Η ιστορία, δεν ξαναγράφεται από υπηρέτες συμφερόντων και κατεστημένων και από πολιτικούς και κόμματα που προσβάλλουν τη δημοκρατία και τη νοημοσύνη κάθε δημοκράτη πολίτη».
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης