Τελευταία Νέα
Πολιτική

Qatar Gate: Παραμένει στις βελγικές φυλακές η Εύα Καϊλή - «Αυτή η κατάσταση με έχει διαλύσει», λέει η ευρωβουλευτής

Qatar Gate: Παραμένει στις βελγικές φυλακές η Εύα Καϊλή - «Αυτή η κατάσταση με έχει διαλύσει», λέει η ευρωβουλευτής
Οι συνήγοροί της θα ασκήσουν έφεση στην απόφαση
Σχετικά Άρθρα
Στη φυλακή θα παραμείνει τόσο η Ελληνίδα ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή όσο και ο Antonio Panzeri.
Εφόσον η επίσημη ανακοίνωση της εισαγγελίας Βρυξελλών επιβεβαιώσει ότι η Εύα Καϊλή παραμένει σε κράτηση, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτή τη φορά οι συνήγοροί της θα ασκήσουν έφεση, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Οι δικηγόροι της πάντως θα προσπαθήσουν να πείσουν ότι η Εύα Καϊλή δεν είναι ύποπτη φυγής και δε θα αλλοιώσει στοιχεία για την υπόθεση.
Βάσει της διαδικασίας, η προληπτική κράτηση της κ. Καϊλή αυτή τη φορά παρατείνεται για δύο μήνες.
Οι δικηγόροι της έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση εντός εικοσιτεσσάρων ωρών και μετά από δεκαπέντε ημέρες να αποφασίσει το Εφετείο αν θα παραμείνει υπό κράτηση, ή όχι.
Ο δικηγόρος της, Sven Marie  τονίζει ότι ο χώρος για μία μητέρα δεν είναι στις φυλακές αλλά να είναι στο σπίτι με το παιδί της.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος της είπε: «Θα ζητήσουμε αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, μία επιλογή είναι και το βραχιολάκι.
Το θέμα της κράτησης της κυρίας Καϊλή είναι μία δύσκολη κατάσταση επειδή είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι στο σπίτι με το παιδί της».
Η ίδια σύμφωνα με τους δικηγόρους της, μίλησε στο τέλος της διαδικασίας και υποστήριξε πως όλο αυτό της έχει στοιχίσει πολικά και επαγγελματικά καθώς και έχει δημιουργηθεί μια κατάσταση που την έχει διαλύσει σαν άνθρωπος.
Παράλληλα η υπεράσπιση της κ.Καϊλή επανέλαβε ότι η κατάσταση για την πρώην αντιπρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου είναι δύσκολη καθώς είναι μητέρα ενός παιδιού 24 μηνών και δε μπορεί να παραμένει υπό κράτηση.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με τον έτερο ευρωβουλευτή Marc Tarabella.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης