Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Ύποπτες» διαρροές για άρση ασυλίας Ανδρουλάκη και αποκαλύψεις από τη διαθήκη Τσοχατζόπουλου για Σημίτη - ΠΑΣΟΚ

«Ύποπτες» διαρροές για άρση ασυλίας Ανδρουλάκη και αποκαλύψεις από τη διαθήκη Τσοχατζόπουλου για Σημίτη - ΠΑΣΟΚ
Την ίδια ώρα κυκλοφορούν και νέες διαρροές για την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχει ανοιχθεί και σύμφωνα με πληροφορίες λέει πολλά για την περίοδο που ήταν υπουργός
Σχετικά Άρθρα

Έντονο είναι το παρασκήνιο που υπάρχει από χθες το απόγευμα για επικείμενες αποκαλύψεις σχετικά με πολιτικό αρχηγό, τον οποίον «ψάχνουν» οι βελγικές δικαστικές αρχές για «ύποπτες» διασυνδέσεις με χώρες, όχι αραβικές αλλά από υπερδυνάμεις που δεν είναι φίλιες προς την Ευρωπαϊκή Ένωση. 

Τι έγραψε η Εστία

Σε αυτό το πλαίσιο, και η εφημερίδα «Εστία» παραθέτει πληροφορίες ότι επίκειται και άρση ασυλίας αυτού του πολιτικού προσώπου που διατηρεί και μεγάλη θέση στο πολιτικό σύστημα καθώς «υπάρχουν ενδείξεις για ύποπτες σχέσεις με την Κίνα». 
Όλα αυτά θυμίζουν μία παλαιότερη παραφιλολογία που είχε ακουστεί την πρώτη περίοδο των υποκλοπών, όπου κατηγορούσαν τον Νίκο Ανδρουλάκη, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για περίεργες συνομιλίες με ρωσικές και κινεζικές εταιρείες και αξιωματούχους. 

Ποιος δίνει τέτοιες διαρροές; 

Το θέμα της εφημερίδας «Εστία» που δεν την λες και φιλοκυβερνητική, έχει αρχίσει και αναπαράγεται και από τον φιλοκυβερνητικό τύπο και είναι χαρακτηριστικό ότι φωτογραφίζουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Και «μάλιστα, φτάνουν και να δικαιολογούν» τις παρακολουθήσεις προς το πρόσωπό τους, θεωρώντας ότι προήλθαν από βελγικό αίτημα το οποίο ακολούθησε η ελληνική ΕΥΠ. 

Προβληματισμός στην Χαριλάου Τρικούπη 

Το ζήτημα είναι ποιος διαρρέει τέτοιες πληροφορίες και γιατί; Στην Χαριλάου Τρικούπη υπάρχει ένας προβληματισμός καθώς από την μία έχουν δει το τελευταίο διάστημα μία επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ η οποία κορυφώθηκε από την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου η οποία θεωρεί ότι ο «Ανδρουλάκης είναι εκβιαζόμενος από την κυβέρνηση Μητσοτάκη γι’ αυτό και πλέον συζητάει υπό όρους συγκυβέρνηση μαζί του». Γι’ αυτό και κάποιοι θεωρούν ότι αυτές οι διαρροές προέρχονται από φιλικούς προς την αξιωματική αντιπολίτευση πόλους στην Ευρωπαϊκή Ένωση. 

ΣΥΡΙΖΑ ή παρακυβερνητικοί κύκλοι; 

Ωστόσο, άλλοι θεωρούν ότι πίσω από αυτές τις διαρροές περί εμπλοκής Ανδρουλάκη σε τριγωνικές διασυνδέσεις με Κίνα και Ρωσία, βρίσκονται παρακυβερνητικοί κύκλοι που θέλουν, μετά τις μεταγραφές του ΠΑΣΟΚ προς ΝΔ, να διασύρουν τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και να αρπάξουν από το χώρο των κεντροαριστερών ψηφοφόρων του μεγάλο μέρος. 

Η τρίτη διαθήκη Τσοχατζόπουλου μιλάει για Σημίτη;

Την ίδια ώρα κυκλοφορούν και νέες διαρροές για την τρίτη διαθήκη του Άκη Τσοχατζόπουλου που έχει ανοιχθεί και σύμφωνα με πληροφορίες λέει πολλά για την περίοδο που ήταν υπουργός.
Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι αναφέρει μέσα και τον Κώστα Σημίτη.
Λέτε να αποφάσισε έστω και μετά το θάνατό του ο Ακης Τσοχατζόπουλος να τα βγάλει όλα στη φόρα; Πιθανόν. 
Το σίγουρο είναι ότι αυτές οι δύο διαρροές συντείνουν στο νέο διασυρμό του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, λίγο πριν τις εκλογές, που προσπαθεί να αντέξει τις πιέσεις από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και να αποδείξει ότι είναι ένα νέο κόμμα με αρχές.
Τελικά έχουν βάση όλα αυτά ή είναι μία προσπάθεια σπίλωσης του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να γίνει υφαρπαγή των ψηφοφόρων του; 

Μαξιμιλιανός
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης