Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λοβέρδος για Καϊλή: Είχαμε στενές σχέσεις - Σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την 'έγλυφαν' και την φλέρταραν πολύ έντονα

Λοβέρδος για Καϊλή: Είχαμε στενές σχέσεις -  Σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την 'έγλυφαν' και την φλέρταραν πολύ έντονα
Λοβέρδος για Καϊλή: Παραμένω φίλος, την αγαπώ...
Ο Ανδρέας Λοβέρδος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, σε συνέντευξη του ρωτήθηκε για το σκάνδαλο Qatargate και την Εύα Καϊλή, σημειώνοντας πως με τίποτα δεν περίμενε πως θα ήταν εμπλεκόμενη σε μια τέτοια υπόθεση.
"Είχαμε στενές σχέσεις. Πριν την συλλάβουν μιλούσαμε μία ώρα και της έλεγα ότι την εμπιστεύομαι. Μιλούσαμε για ένα φορολογικό που είχαν κάποιοι βουλευτές, για το τηλέφωνό μου που παρακολουθούταν τότε. Την άλλη μέρα συνέβησαν όσα συνέβησαν", είπε αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος.
"Συζητάγαμε σαν φίλοι και πολύ καλοί φίλοι. Ήμασταν χρόνια πολλά μαζί και όταν ήταν φοιτήτρια στην Αρχιτεκτονική θυμάμαι εγώ πήγαινα τότε στην Τεχεράνη και έκανα μια στάση στη Θεσσαλονίκη να κάνω μια ομιλία στους αρχιτέκτονες και όλο αυτό το οργάνωνε η Εύα. Πέρασαν 20 χρόνια που πάντα είχαμε επαφή. Δεν ήμασταν πάντα στην ίδια πλευρά, το 2017 άλλο στήριξε εκείνη άλλο εγώ, το 2019 στήριξε εμένα, είχαμε στηρίξει μαζί τον Βενιζέλο…", σημείωσε.

"Σήκωσαν το δάχτυλο και εκείνοι που την 'έγλυφαν'"

"Κατέρρευσα όταν έγινε αυτό και σκέφτηκα δικηγορικά. Ότι δεν είναι έτσι. Έχει Γολγοθά! Αφού έλεγα στο τέλος ότι σήκωσαν το δάχτυλο κάποιοι που την 'έγλυφαν' και την φλέρταραν πολύ έντονα. Έχει αγώνα μπροστά της! Δεν μου πέρασε ούτε μία στο δισεκατομμύριο ότι θα γινόταν αυτό. Υπέπεσε σε ένα από τα αμαρτήματα, την απληστία", πρόσθεσε.
Ο κ. Λοβέρδος αποκάλυψε ότι "μάλιστα της είπα θα σου στείλω το τηλέφωνό μου και τον κωδικό μου -γιατί το Ευρωκοινοβούλιο έχει υπηρεσία ελέγχου. Και όταν μου είπε "ναι, αλλά θα ξέρω τον κωδικό σου και αν βρουν κάτι...", της είπα και να τα δεις σου έχω εμπιστοσύνη. Την επόμενη μέρα συνέβη ό,τι συνέβη."
ενώ όπως πρόσθεσε: "Παραμένω φίλος, την αγαπώ...

Η απαξιωτική αναφορά στον Giorgi

Σημείωσε επίσης, ότι μίλησε με την αδερφή της Εύας Καϊλή. "Μίλησα με την αδερφή της, τη ρώτησα να μάθω και εάν μπορούσα να της μιλήσω αλλά τα πράγματα πήραν άλλη τροπή".
Αναφορικά με τον σύζυγο της Εύας Καϊλή, Φραντζέσκο Τζόρτζι, ο οποίος επίσης έχει προφυλακισθεί για την υπόθεση, είπε: "Τον άντρα της τον έχω δει κάνα-δυο φορές, αμίλητο, δεν έχουμε συστηθεί καν".

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης