Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος - κακοκαιρία Barbara: Σε ετοιμότητα οι αστυνομικές δυνάμεις- Σε 34 σημεία ελέγχου στην Αττική πάνω από 1.000 αστυνομικοί

Θεοδωρικάκος - κακοκαιρία Barbara: Σε ετοιμότητα οι αστυνομικές δυνάμεις- Σε 34 σημεία ελέγχου στην Αττική πάνω από 1.000 αστυνομικοί
«Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι σταθερότητα και προοπτική με ασφάλεια για την πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες ή επιστροφή στον τεχνητό διχασμό, στην τοξικότητα και την αποτυχία», ανέφερε ο T. Θεοδωρικάκος
Σχετικά Άρθρα
«Υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα από τον κρατικό μηχανισμό» για την κακοκαιρία «Barbara» και μάλιστα, «στην Αττική, πάνω από 1.000 αστυνομικοί με 200 οχήματα βρίσκονται σε 34 σημεία ελέγχου προκειμένου να διασφαλιστεί ότι οι συμπολίτες μας συμμορφώνονται στην ανάγκη να έχουν μαζί τους αλυσίδες», τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Ο κ. Θεοδωρικάκος μιλώντας στον ΣΚΑΪ υπογράμμισε πως «είμαστε σε στενή συνεργασία με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, τον κ. Στυλιανίδη, την Περιφέρεια Αττικής και τον κ. Πατούλη. Υπάρχει πολύ μεγάλη κινητοποίηση, όλες οι δυνάμεις της αστυνομίας είναι σε απόλυτη ετοιμότητα σε όλες τις περιοχές που επέρχεται η κακοκαιρία».
Όπως είπε, «νομίζω ότι καλά κάνουμε και δείχνουμε αυτή την αυστηρότητα. Θα συνηθίσουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους καταστάσεις. Υπάρχει απόλυτη ετοιμότητα από τον κρατικό μηχανισμό».
Περαιτέρω, μιλώντας για την ενίσχυση των αστυνομικών τμημάτων, ο υπουργός σημείωσε πως «εδώ και 12 ημέρες έχουν πάει 600 ειδικοί φρουροί, αστυνομικοί, πρόσθετοι στα αστυνομικά τμήματα της Αττικής. Ήδη, έχουν αυξηθεί κατά 70% οι περιπολίες που γίνονταν μέχρι τώρα και θα υπάρξει αποτύπωμα σε μία περαιτέρω μείωση των εγκληματικών πράξεων».

Για επίσκεψη Weber

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου του ΕΛΚ, Μ. Weber, ο κ. Θεοδωρικάκος τόνισε ότι πρόκειται για έναν πραγματικό φίλο της Ελλάδας, έναν σύμμαχο.
Πρόσθεσε ότι «θα έχουμε συνάντηση, προκειμένου να ενημερώσω τον επικεφαλής του ΕΛΚ για το που βρίσκεται το πρόβλημα στον Έβρο γιατί δυστυχώς δεν έχει σταματήσει η ασύμμετρη απειλή, ακόμα και τις χειμωνιάτικες ημέρες, αλλά και για την απόφασή μας και τον ρυθμό υλοποίησης που αφορά την επέκταση του φράχτη στο σύνολο του ποταμού, με πρώτο σταθμό τα 35 χλμ, όπου αναμένεται στο τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε να ξεκινήσουν τα έργα το ταχύτερο δυνατό».
«Η Ελλάδα δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι, αυτό το έχουν καταλάβει όλοι. Το μήνυμα έχει φτάσει με πράξεις και στους γείτονές μας», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Περί εκλογών

«Το πραγματικό δίλημμα των εκλογών είναι σταθερότητα και προοπτική με ασφάλεια για την πατρίδα μας και όλους τους Έλληνες ή επιστροφή στον τεχνητό διχασμό, στην τοξικότητα και την αποτυχία», ανέφερε ο κ. Θεοδωρικάκος.
Μάλιστα, για το δίλημμα Δημοκρατία ή Νέα Δημοκρατία του Αλ. Τσίπρα, ο κ. Θεοδωρικάκος μίλησε για ένα «κατασκευασμένο δίλημμα», ώστε «να συσπειρώσει τις δικές του δυνάμεις. Προκειμένου να συσπειρώσει τον κόσμο σε μία αντινεοδημοκρατική λογική απέναντι στον πρωθυπουργό και στην παράταξή μας».
«Η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι ισχυρή και δοκιμάζεται όταν υπάρχουν πολιτικοί ηγέτες και αποδεικνύονται ασυνεπείς, άλλα λένε και άλλα κάνουν. Ο Μητσοτάκης δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Δημοκρατία είναι να σέβεσαι τις επιλογές του ελληνικού λαού. Η απάντηση είναι Δημοκρατία με τη ΝΔ», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης