Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας για τις αντιολισθητικές αλυσίδες - Θα ληφθούν κάποια μέτρα στη σημερινή σύσκεψη

Πέτσας: Εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας για τις αντιολισθητικές αλυσίδες - Θα ληφθούν κάποια μέτρα στη σημερινή σύσκεψη
"Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία και να παίρνουμε μέτρα που θα την στηρίζουν μέχρι να γίνουν οι εκλογές", τόνισε ο Στ. Πέτσας
Εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας σε οχήματα για τις αντιολισθητικές αλυσίδες, που είναι πλέον υποχρεωτικές λόγω της έλευσης της κακοκαιρίας «Barbara» και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας, γνωστοποίησε ότι πρόκειται να ληφθούν κάποια μέτρα στη σημερινή σύσκεψη.
«Από σήμερα θα υπάρχουν εκτεταμένοι έλεγχοι της Τροχαίας γιατί αν δεν έχουμε αλυσίδες και δεν ξέρουμε πως να τις βάζουμε, μπορεί να προκαλέσουμε τεράστια κυκλοφοριακά προβλήματα. Με βάση τα στοιχεία που έχουμε από τους μετεωρολόγους μας, φαίνεται ότι θα υπάρχουν αρκετά χιόνια στο βορειοανατολικό κομμάτι της Αττικής. Καλό είναι να είμαστε όλοι προετοιμασμένοι. Θα ληφθούν κάποια μέτρα στη σημερινή σύσκεψη», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο κ. Πέτσας.

Για market pass

Κάνοντας αναφορά στο market pass , ο κ. Πέτσας σημείωσε ότι «θα ξεδιπλωθεί από τώρα μέχρι τον Ιούνιο, θα είναι μία σοβαρή ανακούφιση στα νοικοκυριά μας»
Ακόμη, ανέφερε ότι «για όσους δεν είδαν κάποια αύξηση στις συντάξεις τους, θα υπάρξει μία διορθωτική, ενισχυτική παρέμβαση το επόμενο διάστημα. Θα συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό, με την αύξηση του κατώτατου. Εμείς θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την κοινωνία και να παίρνουμε μέτρα που θα την στηρίζουν μέχρι να γίνουν οι εκλογές».

Για ΣΥΡΙΖΑ


Σχετικά με την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ να απέχει από τις ψηφοφορίες στη Βουλή, ο κ. Πέτσας χαρακτήρισε «ανεκδιήγητη» την απόφασή του και πρόσθεσε πως «το καταγγέλλουμε ως ένα θέμα που έχει να κάνει με την ποιότητα της Δημοκρατίας μας, την οποία προσπαθεί η αξιωματική αντιπολίτευση με αυτήν της την απόφαση να τραβήξει προς τα κάτω. Εφόσον δεν θέλει να συμμετέχει στα θετικά μέτρα για την κοινωνία, δείχνει και ποια είναι η πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης