Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ): Λέμε ναι στην πολιτική σταθερότητα και στο σχηματισμό κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών

Κατρίνης (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ): Λέμε ναι στην πολιτική σταθερότητα και στο σχηματισμό κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή των εκλογών
Το ΠΑΣΟΚ προφανώς και επιθυμεί μια άλλου τύπου διακυβέρνηση, αλλά επιπλέον θέλει να είναι χρήσιμο, αποτελώντας μέρος της λύσης, τόνισε ο επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ
Σχετικά Άρθρα
Το ΠΑΣΟΚ θα αποτελέσει μέρος της λύσης την επόμενη ημέρα των εκλογών, αφού θα επιδιώξει την πολιτική σταθερότητα, τόνισε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Κατρίνης.
«Εμείς λέμε ναι στην πολιτική σταθερότητα και στο σχηματισμό κυβέρνησης από την πρώτη Κυριακή.
Και μας βρίσκουν αντίθετους όλοι όσοι έχουν προεξοφλήσει ότι θα πάμε σε δεύτερο γύρο εκλογών, είτε για να παραμείνει ο κ. Μητσοτάκης στην θέση του πρωθυπουργού ή για να επιστρέψει ο κ. Τσίπρας στη πρωθυπουργία, ικανοποιώντας την προσωπική τους πολιτική ματαιοδοξία», σημείωσε ο κ. Κατρίνης σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Παραπολιτικά».
Τα σοβαρά ζητήματα, στα οποία έχουμε «κόκκινες γραμμές» και σοβαρές διαφωνίες και με τη ΝΔ και με τον ΣΥΡΙΖΑ, θα τα θέσουμε στον διάλογο ως απαραίτητες προϋποθέσεις και όρους για συζήτηση και από εκεί και πέρα ο καθένας θα βρεθεί προ των ευθυνών του και θα κριθεί από τον ελληνικό λαό για τη στάση και τις επιλογές του.
Το ΠΑΣΟΚ προφανώς και επιθυμεί μια άλλου τύπου διακυβέρνηση, αλλά επιπλέον θέλει να είναι χρήσιμο, αποτελώντας μέρος της λύσης.
Το να ζητάς να αποτελέσεις μέρος της λύσης για την επόμενη ημέρα της χώρας, δεν σε καθιστά, αυτομάτως, ούτε «σύμμαχο» του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε «εταίρο» της ΝΔ.

Απρεπής η στάση Τσαπανίδου

«Η στάση και τα όσα υπονόησε για δήθεν εκβιασμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ από τη ΝΔ η νέα εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, τουλάχιστο, απρεπής κι αν αυτό εκφράζει τον ΣΥΡΙΖΑ ή τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, προσωπικά, δεν έχω πρόβλημα να επεκτείνω τον χαρακτηρισμό», υπογράμμισε ο Μιχάλης Κατρίνης.
Ορισμένοι δεν καταλαβαίνουν, μάλλον, ότι η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων μέσω ατεκμηρίωτων υπονοουμένων, ουσιαστικά, υποβαθμίζει και δηλητηριάζει την πολιτική και το δημόσιο διάλογο, τόνισε.

Υποκλοπές: Περιμένουμε απαντήσεις

Απολύτως θεσμικά, ο Νίκος Ανδρουλάκης απευθύνθηκε στο ανώτερο εισαγγελικό όργανο της χώρας για αυτήν την υπόθεση.
Περιμένουμε από τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου να μας δώσει κάποια απάντηση για την πρόοδο των ερευνών σε σχέση και με το Predator, αλλά και με τη διαδικασία παρακολούθησης από την ΕΥΠ. Το περιμένει όλος ο ελληνικός λαός, επισήμανε.

Δημοσκοπήσεις: Προσωρινές τάσεις

Οι δημοσκοπήσεις αποτυπώνουν προσωρινές τάσεις και σε καμία περίπτωση δεν προεξοφλούν το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.
Δεν πρέπει, βέβαια, να παραβλέπουμε και την πρόσκαιρη επίπτωση που είχε για το ΠΑΣΟΚ η υπόθεση του QatarGate στις τελευταίες μετρήσεις.
Ακόμη κι έτσι, σχεδόν σε όλες τις δημοσκοπήσεις το ΠΑΣΟΚ παραμένει σταθερά ανεβασμένο σε σχέση με το τελευταίο του εκλογικό ποσοστό τον Ιούλιο του 2019, με άνοδο που κατά μέσο όρο ξεπερνά το 50%, σημείωσε ο κ. Κατρίνης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης