Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: «Άθλια σκευωρία που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ» - Μήνυση και από τον γιο του υπουργού

Θεοδωρικάκος: «Άθλια σκευωρία που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην ΕΛΑΣ» - Μήνυση και από τον γιο του υπουργού
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημέρωσε ότι στο εφεξής δεν θα αναφερθεί στην υπόθεση
Σχετικά Άρθρα
Με τις κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. συνδέει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκου, τις καταγγελίες του απόστρατου αξιωματικού περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται και ο γιος του υπουργού.
Σε νέα του δήλωση σήμερα (2/2/2023), ο κ. Θεοδωρικάκος επανέλαβε ότι «θα τους πάω μέχρι το τέλος» και γνωστοποιεί για την απόφαση του να μην αναφερθεί στο εξής στο θέμα. Μάλιστα, ο υπουργός ενημέρωσε ότι και ο γιος του προσφεύγει στη δικαιοσύνη «εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του».

Η δήλωση του κ. Θεοδωρικάκου

Ολόκληρη η δήλωση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη έχει ως εξής: «Με αφορμή την άθλια σκευωρία, που στήθηκε από σκοτεινά κέντρα εναντίον μου για τις κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία και την κάθαρση που κάνουμε πραγματικότητα, αλλά ταυτόχρονα πλήττει σε όλα τα επίπεδα και τον γιο μου Δημήτρη -που το μοναδικό του παράπτωμα είναι ότι είναι γιος μου- θέλω να τονίσω ότι: Εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης.
Ο γιος μου εξουσιοδότησε τον δικηγόρο του, τον κ. Κούγια, ώστε να προσφύγει εναντίον όλων εκείνων που επιχείρησαν να σπιλώσουν την τιμή και την υπόληψή του. Ως πατέρας μόνο παραπέμπω στη δήλωσή μου: Θα τους πάω μέχρι το τέλος. Ο λόγος στη Δικαιοσύνη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης