Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζαχαριάδης: Δεν θα μετέχουμε στις διαδικασίες της Βουλής – Εξαίρεση το ψήφισμα για Χρυσή Αυγή

Ζαχαριάδης: Δεν θα μετέχουμε στις διαδικασίες της Βουλής – Εξαίρεση το ψήφισμα για Χρυσή Αυγή
Οι δηλώσεις Τσίπρα σημαίνουν ότι δεν αναγνωρίζουμε τη νομιμοποίηση αυτής της κυβέρνησης είπε ο κ.Ζαχαριάδης
Τη θέση πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει τη νομιμοποίηση αυτής της κυβέρνησης διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Ζαχαριάδης αναφερόμενος στις ανακοινώσεις που έκανε από το Ζάππειο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Η ανακοίνωση που μόλις τώρα έκανε ο Αλέξης Τσίπρας είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία δεν αναγνωρίζει τη νομιμοποίηση αυτής της κυβέρνησης και καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη και τις προοδευτικές πολιτικές δυνάμεις να αντισταθούν σε αυτό το πλαίσιο εκτροπής, το οποίο έχει οργανώσει η κυβέρνηση» είπε μιλώντας στην ΕΡΑ ο κ.Ζαχαριάδης.

Δεν μετέχουμε στις διαδικασίες της Βουλής

Εξηγώντας τι ακριβώς σημαίνει αυτό, δήλωσε «δεν θα μετέχουμε στις διαδικασίες της Βουλής, με εξαίρεση το ψήφισμα για την Χρυσή Αυγή και καλούμε τον κ. Μητσοτάκη να προκηρύξει σήμερα εκλογές, να πάει η χώρα σε τρεις εβδομάδες σε εκλογές».
«Η χώρα με ευθύνη του ίδιου του κ. Μητσοτάκη βυθίζεται στην τοξικότητα και σε ένα τεράστιο τέλμα.
Έχει εξαντληθεί ο πολιτικός χρόνος.
Μετά τις αποκαλύψεις της Ανεξάρτητης Αρχής, είναι σαφές ότι στη χώρα το κράτος με το παρακράτος τα τελευταία τέσσερα χρόνια λειτούργησαν από κοινού, με καθοδηγητή αυτής της προσπάθειας τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη. Δεν μπορούμε να μετέχουμε σε μια τέτοια Βουλή, η οποία στηρίζει μια τέτοια κυβέρνηση» υποστήριξε ο κ. Ζαχαριάδης.
«Είναι σαφές αυτό που λέω. Με εξαίρεση τη ρύθμιση για τη Χρυσή Αυγή, δεν θα μετέχουμε στις συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου» επανέλαβε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης