Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μπακογιάννη: Ο Erdogan παίζει το τελευταίο του χαρτί - Δεν έπρεπε να επιτραπεί το κάψιμο του Κορανίου

Μπακογιάννη: Ο Erdogan παίζει το τελευταίο του χαρτί - Δεν έπρεπε να επιτραπεί το κάψιμο του Κορανίου
Η Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Erdogan θα είναι ο νικητής των εκλογών στην Τουρκία
Σχετικά Άρθρα
Την εκτίμηση ότι η Τουρκία δεν θα καταφέρει να πάρει τα αμερικανικά F-16 πριν τις εκλογές του Μαΐου εξέφρασε η βουλευτής της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας ότι γι' αυτό το λόγο, ο πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan παίζει το τελευταίο του χαρτί, που είναι η εθνικιστική συσπείρωση.
Η ίδια αναφέρθηκε -μιλώντας στον Σκάι- στα περιστατικά καψίματος του Κορανίου, τονίζοντας ότι ήταν λάθος να επιτραπεί, καθώς πρόκειται για βεβήλωση ιερών συμβόλων.
Πάντως, η ίδια εκτίμησε ότι o Erdogan θα είναι ο νικητής των εκλογών στην Τουρκία τον Μάιο του 2023, ενώ τόνισε ότι η αντιπολίτευση της Τουρκίας για πρώτη φορά πήρε διαφορετική θέση στέλνοντας τα διαπιστευτήρια της στην Δύση.
Αναφερόμενη στην υποψηφιότητα του Ekrem Imamoglu, η κ. Μπακογιάννη υποστήριξε ότι πως είναι δύσκολο να «προλάβει να οργανωθεί στο βάθος της Ανατολής».
Σε κάθε περίπτωση, η βουλευτής της ΝΔ τόνισε πως μετά τις εκλογές η συζήτηση με την Τουρκία πρέπει να μπει σε διαφορετική βάση ώστε να πειστεί η γειτονική χώρα ότι πρέπει να σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, αν επιθυμεί να παραμείνει στο διεθνές σκηνικό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης