Τελευταία Νέα
Πολιτική

Νίκος Καρανίκας: «Παρεξηγημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης - Έκανε αυτό που δεν έκανε ο Ανδρέας Ξανθός»

Νίκος Καρανίκας: «Παρεξηγημένος ο Άδωνις Γεωργιάδης - Έκανε αυτό που δεν έκανε ο Ανδρέας Ξανθός»
Ο κ. Καρανίκας, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο να ανοίξει ο δρόμος για τη νομιμοποίηση της παραγωγής και της εμπορίας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, ανταπέδωσε συγκινημένος τις φιλοφρονήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη,
Ο Νίκος Καρανίκας, με τον υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη και τον Βασίλη Μηλιώνη εγκαινίασαν ο πρώτο εργοστάσιο για τη μεταποίηση, επεξεργασία και παραγωγή τελικών προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης στη χώρα μας.
Ο κ. Καρανίκας, ο οποίος πρωταγωνίστησε στο να ανοίξει ο δρόμος για τη νομιμοποίηση της παραγωγής και της εμπορίας φαρμακευτικής κάνναβης στην Ελλάδα, ανταπέδωσε συγκινημένος τις φιλοφρονήσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, ενώ δήλωσε στον Οικονομικό Ταχυδρόμο ότι «ο Άδωνις έκανε αυτό που δεν έκανε ο Ξανθός» αναφερόμενος στις βελτιώσεις του νομοθετικό πλαισίου.
Πρόκειται για την παραγωγική μονάδα της ισραηλινών συμφερόντων Tikun Olam Ελλάδας στα Εξαμίλια της Κορίνθου.
Σε ό,τι αφορά την Tikun Olam Ελλάδας, στη μετοχική της σύνθεση εμφανίζονται να είναι η LivlyLtd και η Darklemon, οι οποίες έχουν έδρα στην Κύπρο καθώς και η Tikun Olam, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στο ελληνικό σχήμα συμμετέχει μέσω της συζύγου του, η οποία είναι ισραηλινής καταγωγής, ο Βασίλης Μηλιώνης.
Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνθηκε προσωπικά στον κ. Μηλιώνη, λέγοντας ότι έχει περάσει δύσκολα και ότι λοιδορήθηκε άδικα για το σκάνδαλο της Hellas Power από το οποίο αθωώθηκε με δικαστική απόφαση.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης