Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μητσοτάκης για πρόταση δυσπιστίας από ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη - Ευκαιρία να συγκρίνουμε τα πεπραγμένα 4ετιών

Μητσοτάκης για πρόταση δυσπιστίας από ΣΥΡΙΖΑ: Καλοδεχούμενη - Ευκαιρία να συγκρίνουμε τα πεπραγμένα 4ετιών
Ο πρωθυπουργός σχολίασε από την Κρήτη όπου βρίσκεται την κατάθεση πρόταση από τον ΣΥΡΙΖΑ δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης
Σχετικά Άρθρα
«Καλοδεχούμενη» απάντησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης που κατέθεσε νωρίτερα σήμερα (25/1/2023) ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Από την Κρήτη όπου βρίσκεται, ο πρωθυπουργός σχολίασε πως η πρόταση δυσπιστίας είναι μια καλή ευκαιρία για τη σύγκριση τετραετιών. «Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω την σύγκριση» είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο πρωθυπουργός πληροφορήθηκε για την πρόταση δυσπιστίας κατά τη διάρκεια παρουσίασης του Αναπτυξιακού Προγράμματος για την Κρήτη.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε: «Πληροφορήθηκα πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης. Καλοδεχούμενη η πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι τον προκαλούσα πολλούς μήνες να το κάνει. Αποφάσισε να το κάνει τώρα λίγο πριν τις εκλογές. Μία καλή ευκαιρία κυρίως για να συγκρίνουμε πεπραγμένα τετραετιών.
Εγώ δεν επιζητώ την σύγκρουση, επιδιώκω τη σύγκριση. Ελάτε να συγκρίνουμε τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ 4 χρόνια και τι κάναμε εμείς. Νομίζω ότι θα είναι αρκετά καταλυτική αυτή η σύγκριση. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε για το έργο τους αλλά και για τα θέματα κράτους δικαίου. Γιατί και εκεί δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έγινε την περασμένη τετραετία. Είμαστε απολύτως έτοιμοι γι’ αυτή την πολιτική μάχη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει αυτή τη σύγκρουση γιατί δεν έχει προτάσεις για το μέλλον της χώρας και δεν μπορεί να μιλήσει για το παρελθόν του.
Την Παρασκευή θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης και μέχρι να προκηρύξουμε τις εκλογές θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας»

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης