Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσαπανίδου: Η ΝΔ προσπαθεί με την προπαγάνδα της να δημιουργήσει φόβο για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Τσαπανίδου: Η ΝΔ προσπαθεί με την προπαγάνδα της να δημιουργήσει φόβο για μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ
Στις εκλογές θέλουμε να μιλήσει ο κόσμος υποστήριξε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι η ΝΔ προσπαθεί με την προπαγάνδα της να δημιουργήσει φόβο για μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διατύπωσε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου.
«Με τη συστηματική προπαγάνδα της, τα τελευταία χρόνια, η ΝΔ προσπαθεί να δημιουργήσει ένα φόβο στον κόσμο για μια νέα κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Ξέρω όμως ότι αυτός ο φόβος δεν θα εκφραστεί στην κάλπη.
Στις εκλογές θέλουμε να μιλήσει ο κόσμος.
Καλούμε όλο τον κόσμο να πάει να ψηφίσει και να αποφασίσει τι ζωή θέλει να ζει από εδώ και στο εξής.
Θέλουμε μια κατάσταση που θα αμβλύνει τις κοινωνικές ανισότητες, θέλουμε ένα κράτος Δικαίου για όλους;.
Εμείς επιδιώκουμε τη συγκρότηση προοδευτικής κυβέρνησης.
Από εκεί και πέρα θα περιμένουμε να εκφραστεί η βούληση του κόσμου στην κάλπη και να δούμε ποια κόμματα θα βάλει ο κόσμος στη Βουλή.
Οι όποιες μετεκλογικές συνεργασίες θα γίνουν στη βάση σύγκλισης των προγραμματικών δηλώσεων, αυτό είναι κοινή λογική» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κα.Τσαπανίδου.

Που πάτησε ο Μητσοτάκης

«Όταν ολοκληρώθηκε η τετραετία του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας μπόρεσε να παραδώσει στον κ. Μητσοτάκη μία χώρα έξω από τα μνημόνια, μία χώρα που το 2018 είχε ρεκόρ επενδύσεων, το 2019 είχε ρεκόρ εσόδων στον τουρισμό, ενώ άφησε 37 δισ. στα ταμεία για πρώτη φορά στα χρονικά του ελληνικού κράτους.
Πάνω σε αυτά πάτησε ο κ. Μητσοτάκης για να ασκήσει την πολιτική του στη συνέχεια και χωρίς αυτά δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε ούτε την πανδημία.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί ότι δεν θα καταργήσει το μέρος εκείνο της 13ης σύνταξης που νομοθέτησε ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019.
Το κατήργησε.
Εμείς και θα αποκαταστήσουμε αυτό και θα επιστρέψουμε τα αναδρομικά στους συνταξιούχους σε τρεις ετήσιες δόσεις, σε όλους όσοι τα δικαιούνται.
Ο κ. Μητσοτάκης είχε τάξει στην αρχή ότι θα επιστρέψει τα αναδρομικά χωρίς να χρειαστεί να προσφύγουν οι συνταξιούχοι στα δικαστήρια και τελικά τα δίνει μόνο σε όσους προσέφυγαν.
Και αυτό είναι μία αδικία» τόνισε η κα.Τσαπανίδου.

Αποκατάσταση αδικιών

«Σκοπός, όταν αναλάβει την πρωθυπουργία ο Αλέξης Τσίπρας, είναι να αποκατασταθούν όλες οι αδικίες που έχουν συμβεί αλλά και να στηριχθούν συνολικά οι συνταξιούχοι σε όλους τους τομείς.
Ένας τέτοιος τομέας είναι η Υγεία και η δυνατότητα για άμεση πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα, σε ένα δημόσιο νοσοκομείο όταν υπάρχει ανάγκη. Χρειάζεται να "γεμίσουμε" γιατρούς ένα σύστημα που τώρα καταρρέει» είπε η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης