Τελευταία Νέα
Πολιτική

Στην ΑΔΑΕ ο Τσίπρας για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Το φως νίκησε το σκοτάδι - Συνάντηση με Ράμμο

Στην ΑΔΑΕ ο Τσίπρας για το σκάνδαλο των υποκλοπών: Το φως νίκησε το σκοτάδι - Συνάντηση με Ράμμο
Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο
Σχετικά Άρθρα
Σε μια σιβυλλική δήλωση προχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας εξερχόμενος από την ΑΔΑΕ, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Αρχής, Χρήστο Ράμμο, προμηνύοντας νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.
«Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη δικασταί εις τας Αθήνας. Το φως της Δημοκρατίας για άλλη μια φορά νίκησε το σκοτάδι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Δεδομένου ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, Χρήστος Ράμμος, έχει αιτηθεί τη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για ενημέρωση σχετικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών, η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα «μεταφράζεται» από πολλούς ως… μήνυμα για νέα στοιχεία όσον αφορά την παρακολούθηση πολιτικών προσώπων.

Οι αποκαλύψεις για τους ελέγχους της ΑΔΑΕ

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν το φως της δημοσιότητας, η ΑΔΑΕ αφού πραγματοποίησε ελέγχους στους τρεις μεγάλους τηλεφωνικούς παρόχους, διαπίστωσε την παρακολούθηση των τηλεφώνων έξι προσώπων σε κορυφαία θεσμικά αξιώματα. Μεταξύ αυτών, βρίσκεται ένας εν ενεργεία υπουργός, ένας στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, αξιωματικοί που χειρίζονται υποθέσεις εξοπλιστικών κι επίσης ένας πρώην σύμβουλος θεμάτων εθνικής ασφάλειας.
Εκτιμάται ότι αυτά τα ευρήματα είναι και ο λόγος που ο κ. Ράμμος αιτήθηκε τη σύγκληση της επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Αλέξης Τσίπρας

Πάντως, επισημαίνεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί το απόγευμα της Τρίτης (24/1/2023) με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο Προεδρικό Μέγαρο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης