Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία

Δημήτρης Μάντζος (ΠΑΣΟΚ): Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία
Ειδικότερα, σε δήλωση που εξέδωσε τη Δευτέρα 23/1 ο κ. Μάντζος αναφέρει πως “τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση”
Κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών δυνάμεων οφείλει να είναι ο αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Δημήτρη Μάντζο.
Ειδικότερα, σε δήλωση που εξέδωσε τη Δευτέρα 23/1 ο κ. Μάντζος αναφέρει πως “τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση”.
Σύμφωνα με πληροφορίες εκτιμάται πως εντός της εβδομάδας η κυβέρνηση θα καταθέσει στη Βουλή τη διάταξη που έχει προαναγγείλει, με το Μαξίμου να υπολογίζει στη συναίνεση της Χαριλάου Τρικούπη.
Από την άλλη, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο να καταψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, καθώς εκτός απ’ το ότι ζητάει ακριβέστερη αναφορά για τους νεοναζί, έχει εκφράσει και την πρόθεσή του να προτείνει δική του διάταξη.

Δήλωση από τον εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Μάντζο

“Τα κόμματα οφείλουμε να προστατεύσουμε τη δημοκρατία όχι μόνο από τους εχθρούς της, αλλά και από τον λαϊκισμό και την ανέξοδη αντιπαράθεση.
O αποκλεισμός της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και κάθε διάδοχου σχήματός της οφείλει να είναι κοινός στόχος όλων των δημοκρατικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου. Λίγα λόγια και πολλές, ειλικρινείς πράξεις”.

www.bankingnews.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης