Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ) για ΙΦΕΤ: «Ο Πλεύρης πάει να σβήσει το σκάνδαλο με ένα σκανδαλώδη νόμο»

Αυγέρη (ΣΥΡΙΖΑ) για ΙΦΕΤ: «Ο Πλεύρης πάει να σβήσει το σκάνδαλο με ένα σκανδαλώδη νόμο»
Σε ανάρτησή της η Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη εκτοξεύει «πυρά» κατά του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη

Την ώρα που η έρευνα στο σκάνδαλο με τα φάρμακα του ΙΦΕΤ που έχει αποκαλύψει η «κυριακάτικη δημοκρατία», παραμένει στην «πάγο», το άρθρο 14 του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας που κατατέθηκε στη Βουλη με τίτλο «Ρύθμιση ζητημάτων σχετικά Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας» έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, με φόντο τις τραγικές ελλείψεις φαρμάκων.
Σε ανάρτησή της η Τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρας Αυγέρη εκτοξεύει «πυρά» κατά του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, τονίζοντας ότι «πάει να σβήσει το σκάνδαλο με ένα σκανδαλώδη νόμο» και ότι «με την διάταξη αυτή στην ουσία νομιμοποιείται η μετατροπή του ΙΦΕΤ σε παραμάγαζο της μαφίας των φαρμακαποθηκών».

Ακολουθεί η ανάρτησή της Δώρας Αυγέρη:

«Ο Πλεύρης αμνηστεύει όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ και της δημόσιας υγείας! Πάει να σβήσει το σκάνδαλο με έναν σκανδαλώδη νόμο!Ο ΙΦΕΤ μετατρέπεται σε παραμάγαζο των φαρμακαποθηκών και των κερδοσκόπων με νόμο του Πλεύρη, ο οποίος εδώ και δυο χρόνια κάνει ότι δεν ακούει και δεν βλέπει το έγκλημα για το οποίο καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα του ΑΠ, ένα χρόνο πριν!
Σε ένα νομοσχέδιο για κύρωση Σύμβασης του ΙΣΝ (άρθρο 14) πάνε να αμνηστεύσουν όσους ασέλγησαν σε βάρος του ΙΦΕΤ, της υγείας των ανθρώπων και του δημοσίου χρήματος, παίζοντας παιχνίδια κερδοσκοπίας με το φάρμακο. Σε μια περίοδο μάλιστα που υπάρχουν τραγικές ελλείψεις στα φάρμακα λόγω των εξαγωγών!
Με τη διάταξη αυτή στην ουσία νομιμοποιείται η μετατροπή του ΙΦΕΤ σε παραμάγαζο της μαφίας των φαρμακαποθηκών».

www.bankingnews.gr 

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης